Christine

Kalden


Toon alleen E-coaches

Christine Kalden – Specialist Spoor 2 re-integratie

Wat kun je van mij verwachten?

Mijn aanpak kenmerkt zich door ‘zacht op de relatie, hard op de inhoud.’ Zodra een cliënt met een loopbaanvraag bij mij komt, zelfstandig of via de werkgever, dan weet ik dat er een verhaal achter zit. Voor dit verhaal en de kennismaking neem ik graag de tijd.  Natuurlijk zijn er voor elk traject wel kaders waarbinnen gewerkt wordt. Binnen die kaders, pas ik maatwerk toe. Door het creëren van die juiste omstandigheden, waaronder een veilige omgeving, begrip en aandacht, weet ik tot resultaat te komen samen met de cliënt en de opdrachtgever. Of dit nu een Poortwachterproof dossier is, of een coaching traject waarin concrete stappen gezet worden.  Ik probeer altijd naar het best mogelijke resultaat te streven dat mogelijk is in een dossier.

Specialisatie

Zorg, onderwijs, juridische dienstverlening, IT. Hoogopgeleiden, mensen die vastlopen in hun eigen gedachten, gedrag en gevoel.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.