Elly

de

Jonge


Toon alleen E-coaches

Elly de Jonge -Specialist outplacement, re-integratie UWV, re-integratie spoor 2, onderwijs

Wat kun je van mij verwachten?

Sinds 2008 werk ik als geregistreerd coach en mediator en sinds 2016 bij id Plein. Ik maak daar deel uit van het expertteam burn-out en stress. Deze groep van deskundigen hanteert een eenduidige aanpak voor klanten die met burn-out en stress te maken hebben. Daarbij maken we gebruik van onderbouwde kennis en verantwoorde praktijkervaringen.

Mijn positieve kijk op leven en werk draag ik graag over aan mijn klanten. Ik heb ruime ervaring als manager, staffunctionaris, projectleider, adjunct-directeur en docent in kinderopvang en onderwijs. Mijn kennis, vaardigheden en persoonlijkheid zijn in balans met elkaar. Mijn doelgerichte aanpak is praktisch en zakelijk. Resultaten zijn succesvol, door gebruik van zelfoplossend vermogen.

 

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd in: loopbaanontwikkeling, re-integratie, jobcoaching, outplacement, 2e spoor trajecten, ondernemerschap en burn-out en stress. Daarnaast is mijn netwerk zeer divers en in allerlei branches.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid, en loopbaanontwikkeling.