Marianne

de

Jonge


Toon alleen E-coaches

Marianne de Jonge – Specialist re-integratie UWV

Wat kun je van mij verwachten?

Vanaf 2009 werk ik als re-integratiecoach voor id Plein. Daarvoor heb ik voor andere re-integratiebedrijven gewerkt. Ik heb een innovatieve en pragmatische stijl van coachen. Ik coach het liefst mensen die via werk of activiteiten uiting willen geven aan wat hen drijft. Ik vind het een voorrecht deel uit te maken van een dergelijk scheppend proces.

Je kunt van mij een groot “tackle-vermogen” verwachten. Ik heb werkervaring opgedaan in uiteenlopende takken van sport. Ik heb in mijn leven veel gereisd en ook in diverse andere landen gewerkt. Onderwijs aan de Academie voor Expressie & Communicatie en andere mensgerichte opleidingen (trajectbegeleiding, jobcoaching, pastoraat- en coachopleiding) hebben mij toegerust met veel middelen en methodieken.

Specialisatie

Ik ben specialist in de volgende gebieden: psychiatrie, stress & burn-out, ondernemen. Mijn netwerken liggen met name in de zakelijke dienstverlening en in de gezondheidszorg.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Groningen. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.