Mikkie

Huijbers


Toon alleen E-coaches

Mikkie Huijbers – re-integratie spoor 2, re-integratie UWV

Wat kun je van mij verwachten?

Als mens ‘struikelen of vallen’ we helaas allemaal wel eens in het leven. De één valt dan wat harder dan de ander. Ook niet iedereen krijgt dezelfde hoeveelheid geluk of pech. De manier waarop je om kunt gaan met de tegenslagen in het leven, en de keuzes die je hierin maakt voor jezelf, zijn voor iedereen anders. Grijp je bijvoorbeeld geboden hulp aan wanneer dit nodig is? En de keuzes die je vervolgens moet gaan maken, passen die bij wat jij écht wilt als mens?  

Na mijn werkzame jaren als hulpverlener en therapeut in de reguliere jeugdhulpverlening en psychiatrie (GGZ) heb ik me laten omscholen tot Vitaliteitskundige en Coach. Als expert in Gedragsverandering, Motivatie, Energie en Veerkracht help ik je heel erg graag bij het herpakken of meer grip krijgen op jouw werk en leven. Hierbij maak ik gebruik van wetenschappelijk bewezen effectieve methodes zodat jij je weer goed en waardig kunt voelen. Dit om een fijn en zinvol leven, en daarbij horende functie in werk, te kunnen verkrijgen.

Dit doe ik door samen heel goed te verkennen wat je wensen zijn en te kijken wat jij vooral heel erg belangrijk vindt? Maar ook te ontdekken wat je nog nodig hebt en kunt leren? 

Als re-integratie coach help ik je in de te nemen stappen op weg naar die nieuwe passende job. Hiervoor helpt het vaak zaken ook concreet te veranderen. Dat vraagt hulp, ondersteuning maar vaak ook trainen en oefenen. En als dit dan gelukt is hoe hou je je nieuwe werk en fijne leven dan voortaan gemakkelijker vol? Ik kijk mee waarin ik je kan ondersteunen maar ben altijd doelgericht voor het beste en meest passende resultaat voor jou.

Door mijn contactuele vaardigheden, analytisch vermogen en sensitiviteit hoop ik het traject op een prettige manier voor je te laten verlopen maar ben ik ook eerlijk en kritisch als het proces hier om vraagt. Vanuit eerlijke communicatie komen we samen verder. Samenwerking is voor mij daarom een belangrijk sleutelwoord.

Mijn werkgebied is Eindhoven en de Brabantse Kempen. Maar omdat ik ook e-coaching aanbiedt werk ik met plezier met mensen door het gehele land.
 

Specialisatie

Mijn specialisme zijn re-integratie Spoor 2, Werkfit en outplacementtrajecten.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.