Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sandra

Djukanovic


Toon alleen E-coaches

Sandra Djukanovic – Specialist outplacement, re-integratie UWV, re-integratie spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Werk levert een belangrijke bijdrage aan zingeving. Werk kunnen doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt is essentieel. We zoeken als mens verbinding en hebben een natuurlijke behoefte om tot een groep te behoren. Vervolgens willen we ook graag een toegevoegde waarde leveren aan die groep door onze competenties in te zetten. En als laatste willen we graag onszelf kunnen zijn in die groep, met onze leuke kanten en onze nukken en grollen. Een baan hebben levert dit allemaal. En welke functies ikzelf ook heb uitgevoerd, ik ben altijd op zoek gegaan naar werk waar ik die voldoening uithaalde. Waar ik die toegevoegde waarde kon leveren. En toegevoegde waarde is er altijd als je werkt vanuit je talenten, vanuit datgene waar je van nature goed in bent.En dat is precies waar we samen naar op zoek gaan. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk om te doen? En welke volgende stap kan hierin gezet worden. Dit levert als resultaat dat jij een baan vindt die echt bij je past, bij jouw natuurlijke competenties en waarden.

Van mij mag je verwachten dat ik altijd uitga van expertise verdeling. Ik als expert op gebied van vitaliteit en alle gerelateerde thema’s. En jij als expert op gebied van jou. Zo gaan we sámen aan de slag. Je doet het zelf, maar niet alleen. Ik help je jouw talenten te herkennen en erkennen en laat je zien hoe je ze kunt inzetten of zelfs verder kunt ontwikkelen. Je vindt in mij een eerlijke, oprechte en authentieke coach die aandacht heeft voor jou en je situatie. Ik ga uit van en richt me op het positieve zonder voorbij te gaan aan teleurstelling en tegenslag. Er zijn namelijk 2 kanten van de medaille.

Met deze mensgerichte, positieve en oprechte instelling weet ik je altijd een ander nieuw perspectief te laten zien.

Specialisatie

Deze manier van werken zette ik al in als HR professional, en de laatste jaren als coach  binnen re-integratie, in loopbaan- en outplacementtrajecten en in vitaliteitstrajecten bij verschillende bedrijven en organisaties. Daarnaast richt ik me ook specifiek op vitaal leiderschap voor leiders van bedrijven en teams.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten, dus voel je vrij een (online) kennismakingsgesprek te boeken.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.