doen wat werkt

Babet Sohne

Den Haag, Baard

Wat kun je van mij verwachten?

Creativiteit zie ik als belangrijk middel om problemen snel en goed te verhelpen. Hierbij vind ik een goede samenwerking noodzakelijk. Ik geloof dat wanneer mensen geholpen worden om te doen wat ze leuk vinden, ze er ook goed in zijn of kunnen worden! Niet iedereen kan alles, maar met elkaar kan je minder leuke of minder ontwikkelde vaardigheden verbeteren.

Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen motiveert om werk uit te voeren. Mensen begeleiden in het werk en naar werk ligt voor mij dan ook voor de hand. In mijn werk ben ik doelgericht door mijn directe en positieve instelling. Ik ga uitdagingen aan, waarbij ik anderen uitnodig om ook uitdagingen aan te gaan. Ik ben kritisch naar mijzelf en naar anderen, maar vanuit een bedachtzame en milde benadering. Mijn achtergrond is de opleiding Personeel & Arbeid en Strategisch HRM.

Specialisatie

Mijn specialisatie is: burn-out en stress (neem deel aan de themagroep Burn-out en Stress van id Plein) door middel van een Evidence-based aanpak. Ik begeleid loopbaan-, re-integratie-, outplacement-, 1e- en 2e spoortrajecten, begeleiden en organiseer sollicitatietrainingen en coach op individuele basis. Ik heb een netwerk opgebouwd binnen de branche van woningcorporaties, zorgsector en in de transportwereld. Ik zet mijn netwerk graag in om van kansen mogelijkheden te maken.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Den Haag. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht