doen wat werkt

Carina van Silfhout

Den Haag

Wat kun je van mij verwachten?

"De echte ontdekkingsreiziger zoekt niet alleen nieuwe landschappen, maar verlangt ook te leren kijken met nieuwe ogen." (Marcel Proust)

Iedereen heeft het vermogen om zichzelf verder te ontwikkelen. Ik help je graag om richting te geven aan je wensen en mogelijkheden. Vanuit je huidige situatie kijken we wat je nodig hebt om bij je gewenste situatie terecht te komen. Mijn doel is om een situatie te creëren waar jij blij van wordt.

Ik doe een beroep op mijn jarenlange ervaring in het begeleiden en coachen van mensen bij zeer diverse organisaties en instellingen. Wil je de uitdaging aangaan? Ik help je graag in dit proces.

Specialisatie

Mijn netwerk bevindt zich in het onderwijs, welzijn en profit- en non profit organisaties. Mijn specialisaties zijn: outplacement, loopbaanoriëntatie en verder alle onderwijs gerelateerde trajecten, zoals voor het Participatiefonds.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Den Haag. We zetten ook de volgende diensten in: re-integratie 2e spoor, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht