doen wat werkt

Keurmerken

id Plein is in het bezit van het Blik op Werk keurmerk. Dienstverleners mét het Blik op Werk Keurmerk onderscheiden zich van andere dienstverleners. Het keurmerk staat borg voor de basiskwaliteiten en de betrouwbaarheid van de dienstverleners, die zich inspannen bij het vinden en behouden van (gezond) werk.

 

Rapport over 2017

In mei 2018 verscheen het rapport over 2017. 

Blik op Werk rapport 2017

  • Voor het onderzoek zijn 1070 trajecten aangemeld
  • Maar liefst 70% van de opdrachtgevers zou id Plein aanraden bij collega's of andere relaties, dit is aanmerkelijk hoger dan het marktgemiddelde van 62.7%
  • Bij opdrachtgevers scoort id Plein op het hebben van een werkgeversnetwerk in de regio, de prijs/kwaliteit-verhouding en de bekwaamheid van de begeleiders
  • Bij cliënten scoort id Plein vooral hoog op de eerste kennismaking, de snelheid van de eerste kennismaking, aandacht voor de plichten, nakomen van de afspraken en aandacht voor vacatures.

 

Betrouwbaar

Certificerende instellingen toetsen de werkwijzen, afspraken en resultaten van de dienstverleners. Daarnaast onderzoeken zij voortdurend de tevredenheid van klanten en opdrachtgevers. Zo borgen we de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Het keurmerk bestaat sinds 2007 als opvolger van het BOA Keurmerk, het Borea Keurmerk en Cliënten Kwaliteitskeurmerk Re-integratie (CKR). Het keurmerk is ontwikkeld voor werknemers en werkzoekenden, werkgevers en overheid, zodat zij inzicht hebben in de betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverleners en zo de juiste keuze kunnen maken.