doen wat werkt

Demelza van Loon

Medewerker arbeidsmobiliteit

In 2009 ben ik bij id Plein gestart. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als algemeen medewerkster bij het Servicebureau, heb ik begin 2018 de overstap gemaakt naar het team personeelsmobiliteit. Onze opdrachtgevers zijn werkgevers, verzekeraars en arbodiensten, voor trajecten als outplacement en re-integratie 2e spoor.

Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat offertes worden opgevolgd volgens de afspraken met opdrachtgevers. Door duidelijke werkprocessen op te stellen, coaches te informeren en rappelleren, rapportages te controleren en versturen. Daarnaast doe ik commerciële werkzaamheden, zoals het opstellen en versturen van offertes, het inrichten van het CRM systeem, zorgdragen voor promotiemateriaal en ondersteuning van de adviseurs personeelsmobiliteit.

Ik wil dat alles op rolletjes loopt, zodat opdrachtgevers tevreden zijn over onze dienstverlening. Daarnaast wil ik onze loopbaanprofessionals zo faciliteren en adviseren dat zij hun kandidaten kunnen begeleiden naar een optimaal resultaat: waar mogelijk een nieuwe baan en minimaal een inhoudelijk sterk dossier met ingezette activiteiten en bereikte vorderingen.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht