doen wat werkt

Edwin van Zuuren

Adviseur Personeelsmobiliteit

Ik ben geboren in Dordrecht in 1972. Op mijn 22e verhuisd naar Rotterdam om de studie Cultuur Historische Educatie te volgen. Vervolgens werkte ik bij diverse trainingsbureaus. Vanaf 2011 werk ik als adviseur personeelsmobiliteit voor id Plein.

Binnen id Plein ben ik deskundig op het gebied van outplacement en loopbaanontwikkeling. In de jaren dat ik voor id Plein werk, heb ik gesproken met vele HR medewerkers en werknemers. Over reorganisaties, uitstroom wegens boventalligheid of langdurig ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid. Op basis van deze gesprekken bied ik creatieve oplossingen aan, die tegemoet komen aan de specifieke wensen en behoeften van de werkgever en die de werknemer de regie over de eigen loopbaan teruggeven.

id Plein ontwikkelt producten en diensten die inspelen op de trends in de markt, met waar mogelijk gebruik van methodieken met bewezen resultaten. Ik wil daar graag een bijdrage aan blijven leveren. Zo professionaliseren we het coachvak en vergroten we de loopbaanperspectieven van onze kandidaten.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht