doen wat werkt

Hanan Cherif

Adviseur Re-integratie

Sinds 2005 werk ik bij id Plein. Gestart als controleur, waar ik de ins en outs van de re-integratiebranche leerde kennen. In de loop der jaren heb ik mij in mijn werk kunnen ontwikkelen. Met de uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden, leerde ik alle facetten van het vak kennen.

Als accounthouder voor grote opdrachtgevers als UWV en het Participatiefonds, ben ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer en de uitvoering van projecten en trajecten. Ik draag er zorg voor dat opdrachten worden uitgevoerd conform de afspraken die wij met onze opdrachtgevers hebben gemaakt. Het gaat hierbij veelal om sociaal activeren, loopbaanbegeleiding, re-integratie en begeleiding op de werkvloer.

Ik ben graag sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Op basis van wat er binnen een organisatie speelt een aanbod ontwikkelen, daar zijn we goed in. Daarnaast investeren we continue in de ontwikkeling en uitbreiding van onze loopbaanprofessionals. Het Blik op Werk keurmerk is de minimale kwaliteitsnorm. Met onze opleiding tot evidenced based coachen, draagt id Plein bij aan de ontwikkeling van de coachvak. 

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht