doen wat werkt

Maarten Freriks

Directeur

Ik ben geboren in Utrecht in 1968, opgegroeid bij Den Bosch en voor mijn studie op mijn 18e naar Delft verhuisd. Naast mijn werk bij id Plein ben ik actief in de Culturele Sector.

Ik doe als directeur van id Plein mijn best ervoor te zorgen dat alle medewerkers zo goed mogelijk gefaciliteerd worden in hun dagelijks werk. Daarnaast werk ik aan uitbreiding van onze loopbaanprofessionals en de ontwikkeling van onze opleiding Evidenced Based Coaching. Als directeur ligt mijn rol met name in de concept- en organisatieontwikkeling. Op basis van actuele ontwikkelingen, deskundigheid en ervaring van professionals in het veld, wetenschappelijke inzichten en een gezonde dosis optimisme, realisme en creativiteit, ontwikkel en lanceer ik (in samenwerking met velen anderen) concepten op diverse terreinen. Door organisatie van en deelname aan congressen, forumdiscussies en het publiceren van artikelen, columns en ingezonden stukken geef ik handen en voeten aan onze visie en missie.

Ik wil altijd morrelen aan overbodige procedures, vastgeroeste gewoonten en "kan niet"-standpunten. Daarom zoek ik steeds naar mogelijkheden processen, diensten, of organisatieprincipes te verbeteren. Die nieuwsgierigheid wil ik ook de komende jaren nog graag inzetten om een bijdrage te leveren aan de participatie van groepen en individuen in onze samenleving, de vergroting van het werkplezier bij onze medewerkers, partners en klanten, en de ontwikkeling van vernieuwende concepten met een wetenschappelijke basis.

Neem contact met mij op

Ga terug naar het overzicht