Werken in de Onderwijs

Werk je in de Onderwijs en zoek je een loopbaancoach?
id Plein heeft de specialist bij jou in de buurt.

Ben je werkzaam in de Onderwijs en op zoek naar een coach?  Bij id Plein werken ervaren re-integratie- en loopbaanspecialisten in het hele land. Onze senior coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring in hun vak, en ieder met diens eigen specialisme.

Twijfel je over je huidige baan of functie? Samen vinden we de baan en de werkomgeving die beter bij je passen, uitgaande van jouw kwaliteiten en ambities. We helpen je actief in de zoektocht naar passend werk.

Dankzij ons grote netwerk van werkgevers vinden we de weg naar je volgende baan. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Of je nu werkt in de Onderwijs of juist die branche wilt verlaten.

Onze aanpak is praktisch en persoonlijk. We zoeken naar de optimale match tussen jouw kwaliteiten, je persoonlijke waarden en ambities, eventuele belemmeringen en de vraag op de arbeidsmarkt. Daarbij werken we niet met een standaardmethode, maar stippelen een traject op maat voor je uit.

 • Eerst kies je een coach met kennis van de Onderwijs, voor een vrijblijvende kennismaking.
 • Samen verken je verleden, heden, en toekomst en stelt dan een Plan van Aanpak op, met jouw kwaliteiten en ambities als basis.


Doen wat werkt” is ons motto al meer dan 20 jaar. En we zijn uniek in Nederland met onze evidence-based aanpak.

Onze coaches hebben een brede ervaring en een netwerk in de Onderwijs. Gecombineerd met grondige persoonlijke analyse, effectieve methodes en een dosis empathie en humor, maken we ons motto waar.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Benieuwd naar onze diensten? Ook voor jou staat een ervaren coach klaar om je te begeleiden naar een nieuwe toekomst, afgestemd op jouw kwaliteiten en ambities. Ontdek welke coach en traject bij jou past.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur via 085 – 0495160, WhatsApp, of ons contactformulier. We nemen de volgende werkdag contact op, klaar om je carrière een boost te geven.

Dit zijn onze coaches met een netwerk in de Onderwijs.

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject (spoor 2) zit. Heb je behoefte aan een paar loopbaangesprekken, of zoek je een compleet Werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches hebben een netwerk in de Onderwijs. Klik op hun profiel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn kernwaarden zijn betrouwbaarheid en gelijkwaardigheid. Ik vind het belangrijk om in mijn werk naast de cliënt te gaan staan en een open communicatie is voor mij essentieel in dit proces.

Het is mijn missie om niet alleen professionele ondersteuning te bieden, maar ook een empathische houding aan te nemen tijdens jouw re-integratieproces. Met een afgeronde opleiding in Social Work en mijn ervaring in de zorg, beschik ik over de kennis en vaardigheden om jou te begeleiden op jouw unieke reis. Ieder mens is uniek en volgt op eigen tempo zijn eigen proces.

Als expert in burn-out, stress en vitaliteit ben ik jouw re-integratie- en vitaliteitscoach, die staat voor een autonoom, waardig en zinvol leven, zowel in het dagelijkse leven als op het werk. 

Wat mag je van mij verwachten?
Als coach help ik je om helderheid te krijgen, zodat je rust vindt in je hoofd en duidelijk weet wat voor jou belangrijk is. Vanuit daar werken we aan het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om te netwerken en succesvol te solliciteren! 

Ik ben er om je te begeleiden bij het effectief omgaan met stress, het vergroten van je weerbaarheid tegen verschillende stressoren, en het vinden van richting in je leven. Of het nu gaat om je huidige baan, het zoeken naar ander werk, of gewoon in je dagelijks leven, ik sta voor je klaar in de provincie Groningen en omgeving. 

 

Een goede gezondheid vormt het fundament van je leven en is belangrijk om met plezier te kunnen knallen op je werk én te genieten van het leven. Ben je dit gevoel om wat voor reden dan ook kwijtgeraakt? Dan help ik je dat te hervinden. 

Als vitaliteitsadviseur help ik professionals door middel van een gestructureerd vitaliteitstraject in heldere stappen terug naar een goede gezondheid, zodat jij weer op topniveau kunt presteren. 

Ik ben direct en spiegel je wanneer dat nodig is, maar altijd vanuit een respectvolle en warme benadering. We gaan aan de slag met jouw vitaliteit, verkennen je positie op de arbeidsmarkt en vergroten je capaciteiten. Na jouw deelname aan het Werkfit-traject ervaar jij energie in je lijf, rust in je hoofd en ben jij weer in staat om er als werknemer weer vol voor te gaan.

Mijn aanpak kenmerkt zich door 'zacht op de relatie, hard op de inhoud.' Zodra een kandidaat met een loopbaanvraag bij mij komt, zelfstandig of via de werkgever, dan weet ik dat er een verhaal achter zit. Voor dit verhaal en de kennismaking neem ik graag de tijd. Natuurlijk zijn er voor elk traject wel kaders waarbinnen gewerkt wordt. Binnen die kaders, pas ik maatwerk toe. Door het creëren van die juiste omstandigheden, waaronder een veilige omgeving, begrip en aandacht, weet ik tot resultaat te komen samen met de cliënt en de opdrachtgever. Of dit nu een Poortwachterproof dossier is, of een coaching traject waarin concrete stappen gezet worden. Ik probeer altijd naar het best mogelijke resultaat te streven dat mogelijk is in een dossier.

Ervaren coach met humor & pit. Daarnaast ben ik nieuwsgierig, duidelijk en praktisch.

Ik ben een enthousiaste, betrokken en resultaatgerichte loopbaancoach. Ik zet jou graag in beweging om te streven naar een (nieuw) toekomstperspectief wat jou voldoening geeft! Ik heb zo'n 10 jaar ervaring in het HR vakgebied, waarbij ik veel kennis heb opgedaan van loopbaan en organisaties. In deze periode heb ik een breed netwerk aan bedrijven opgebouwd in de regio Drechtsteden / Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkelt tot loopbaancoach. Mijn ervaring ligt vooral in het coachen en begeleiden van medewerkers in een spoor 2 traject, re-integratie of verdere ontwikkeling binnen een organisatie. Hier help ik jou dan ook graag mee!

Kom vrijblijvend kennismaken.

  pexels-anna-shvets-5257554-1.jpg
  Leo VisserLeo Visser
  20:53 19 Feb 24
  Fijne club mensen bij ID-plein. Zelf voornamelijk contact gehad met Pauline een heel fijn persoon om door begeleid te worden in mijn re-integratie traject. Professioneel en vooral een luisterend oor. Gevoel voor humor maar ook serieus in haar aanpak. Ik kan ID-plein iedereen aanbevelen die zoekt naar een goede re-integratie partij. Met gemak 5 sterren.
  Levi van WijngaardenLevi van Wijngaarden
  11:52 29 Nov 19
  Goede begeleiding en professionele organisatie
  Vino MaatVino Maat
  09:44 09 Nov 17
  Ben zeer te spreken over de inspanningen van mevrouw. Krachtig, invoelend en helpend. Top!
  js_loader

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?