Ondernemerscoaching op maat

Zoek je Ondernemerscoaching bij jou in de buurt?
id Plein heeft de specialist bij jouw arbeidsmarktvraag.

Ben je op zoek naar een coach voor Ondernemerscoaching? Bij id Plein werken ervaren re-integratie en loopbaanspecialisten in het hele land. Onze senior coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring in hun vak, en ieder met diens eigen specialisme.

Twijfel je of je huidige baan of functie nog bij je past? Samen vinden we de baan en de werkomgeving die beter aansluit op jouw kwaliteiten en ambities. We helpen je actief in de zoektocht naar passend werk.

Dankzij ons grote netwerk van werkgevers vinden we de route naar je volgende baan. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ondernemerscoaching op jouw lijf geschreven.

Onze aanpak is praktisch en persoonlijk. We zoeken naar de optimale match tussen jouw kwaliteiten, je persoonlijke waarden en ambities, eventuele belemmeringen en de vraag op de arbeidsmarkt. Daarbij werken we niet met een standaardmethode, maar stippelen stap voor stap een traject op maat voor je uit.

 • Om te beginnen kies je zelf je coach voor een vrijblijvende kennismaking.
 • Met je coach verken je verleden, heden, en toekomst en stel je een Plan van Aanpak op, met jouw kwaliteiten en ambities als basis.
 
Doen wat werkt” is ons motto, al meer dan 20 jaar. En we zijn uniek in Nederland met onze evidence-based aanpak.

Onze Ondernemerscoaching-coaches hebben een brede ervaring. Gecombineerd met grondige persoonlijke analyse, effectieve methodes en een dosis empathie en humor, maken we ons motto waar.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Benieuwd naar onze diensten? Ook bij jou in de buurt staat een ervaren coach klaar om je te begeleiden, op weg naar een nieuwe toekomst. Ontdek welke coach en traject bij jou past.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur via 085 – 0495160, WhatsApp, of ons contactformulier. We nemen binnen één dag contact op, klaar om je carrière een boost te geven.

Dit zijn onze gespecialiseerde Ondernemerscoaching coaches.

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject (spoor 2) zit. Heb je behoefte aan een paar loopbaangesprekken, of zoek je een coach voor een Werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd in Ondernemerscoaching. Klik op hun profiel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

No posts found

Kom vrijblijvend kennismaken.

  pexels-wallace-chuck-2287252.jpg

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?