Arbeidsdeskundig onderzoek op maat

Zoek je Vincent Kuyvenhoven – Specialist spoor 2 re-integratie. bij jou in de buurt?
id Plein heeft de specialist bij jouw arbeidsmarktvraag.

Op zoek naar een coach voor Gertjan Reinders – Arbeidsdeskundige? Bij id Plein kun je door heel Nederland terecht bij een ervaren re-integratiecoach of loopbaanspecialist. Onze senior coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring, zijn gespecialiseerd in complexe arbeidsmarktvraagstukken en diverse doelgroepen.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of carrièrepad?  Samen vinden we de baan en werkomgeving die perfect bij je passen, uitgaande van jouw kwaliteiten en ambities. We helpen je actief in de zoektocht naar passend werk.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan werkgeverscontacten bieden we je de kans een nieuwe weg in te slaan, een weg naar de baan van je dromen. Benieuwd hoe we dat doen?

Vincent Kuyvenhoven – Specialist spoor 2 re-integratie. op jouw lijf geschreven

Onze aanpak is zowel praktisch als persoonlijk, en gericht op jouw doelen. We kiezen niet voor een standaardmethode, maar voor een traject dat perfect aansluit bij jou ambities.

 • Je kiest zelf je coach voor een vrijblijvende kennismaking.
 • We verkennen samen je verleden, heden, en toekomst.
 • Samen stellen we een Plan van Aanpak op, met jouw kwaliteiten en ambities als basis.
 • “Doen wat werkt” is ons motto al meer dan 20 jaar. We zijn uniek in Nederland met onze evidence-based aanpak.

 

Onze senior Gertjan Reinders – Arbeidsdeskundige coaches hebben jarenlange ervaring. Gecombineerd met grondige persoonlijke analyse, effectieve methodes en een dosis empathie en humor, maken we ons motto waar.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Benieuwd naar onze diensten? Ons team van coaches staat klaar om je te begeleiden naar een nieuwe baan, afgestemd op jouw kwaliteiten en ambities. Ontdek welke coach en traject bij jou past.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur via 085 – 0495160, WhatsApp, of ons contactformulier. We nemen dezelfde dag nog contact op, klaar om je carrière een boost te geven.

Onze gespecialiseerde coaches
op het gebied van Vincent Kuyvenhoven – Specialist spoor 2 re-integratie.

Door het hele land staan onze loopbaancoaches en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit, een paar loopbaangesprekken, of een werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd in Gertjan Reinders – Arbeidsdeskundige. Klik op hun profiel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als arbeidsdeskundige/casemanager help ik organisaties en werknemers om structurele stappen te zetten naar een betere toekomst en invulling van werk en leven.

Lees meer

Ik ben een ervaren arbeidsdeskundige met veel ervaring in het HR vak. Ik heb mij het
vak eigen gemaakt als arbeidsdeskundige in de claimbeoordeling bij het UWV en in
dezelfde rol gewerkt bij een arbodienst. Daarnaast heb ik een rijke ervaring als
manager binnen HR, zodat ik een breed perspectief en inzicht met mij meebreng.
Organisatiedoelen en draagvlak zijn centrale thema’s in mijn werkwijze.  Ik ben
zakelijk met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Ik word door mijn
collega´s getypeerd als `open, duidelijk, energiek kritisch en analytisch`. 

Lees meer

Als registerarbeidsdeskundige weeg ik de belasting van de medewerker/betrokkene versus de vastgestelde belastbaarheid door de bedrijfsarts/verzekeringsarts. Voor medewerker en soms ook voor de werkgever is het vaak de eerste en enige keer dat zij met langdurig verzuim en de Wet verbetering poortwachter te maken krijgen. 

Ik vind het belangrijk om werkgever en medewerker ruim en volledig te informeren over het proces, de stappen en de mogelijkheden. Hierbij kijkend naar de relatie tussen werkgever en medewerker.
Met het onderzoek en de opgestelde rapportage wordt een volgende stap gezet in het re-integratieproces en wordt voldaan aan de onderzoekplicht van werkgever alsmede de re-
integratieplicht van de medewerker.

Lees meer

Ik werk met veel plezier als arbeidsdeskundige. Een functie waarin de kaders van wet- en regelgeving vast staan, maar waarin de mens die met deze regelgeving te maken krijgt altijd anders is. Het is fijn om mee te denken in een situatie waarin mensen vanwege ziekte vaak even op de zijlijn zijn gezet. Ik ben een rustig, bedachtzaam persoon.

Lees meer

Als gecertificeerd en geregistreerd arbeidsdeskundige heb ik ervaring met het afzetten van de belasting in het eigen werk tegen de belastbaarheid die is vastgesteld door de bedrijfsarts. Ik leg in mijn rapportage conclusies vast ten aanzien van de passendheid van het eigen werk, ander werk bij de eigen werkgever en passend werk op de arbeidsmarkt. Met mijn rapportage voldoet de werkgever aan de onderzoeksplicht naar alle re-integratiemogelijkheden bij langdurig verzuim van de werknemer. Het is het startpunt van het re-integratietraject spoor 2 terwijl ook alle mogelijkheden in spoor 1 zijn onderzocht en benut. Ik ben altijd snel beschikbaar, rapporteer vlot en mijn advies is praktisch en goed uitvoerbaar. Ik word omschreven als empathisch en invloeiend wat resulteert in acceptatie van conclusies door de werknemer. Ik heb me volledig gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht en ben daarmee een volwaardige, professionele gesprekspartner voor werkgevers bij langdurig verzuim. Ik heb me volledig gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht en ben daarmee een volwaardige, professionele gesprekspartner voor werkgevers bij langdurig verzuim. 

Lees meer

Ik zet me in als stimulator, bij wie het glas altijd minimaal half vol is. Ik ben een mensen-mens voor wie vertrouwen de basis is voor een succesvol traject. Als ondersteuner probeer ik de gestelde doelen te bereiken. Als een luisteraar, die zonder veroordeling met de klant mee wil gaan, op weg naar een succes. Ook als motivator wanneer het wat tegen zit. Zet me ook in als confronteerder die de klant een spiegel kan voorhouden om tot goede inzichten te komen. Maar ben vooral een begeleider die de uitdaging zoekt om het traject met de klant aan te gaan. Ik heb een grote brok aan ervaring opgedaan en ben een allrounder.

Lees meer

Kom eens kennismaken.

  Arbeidskundig Onderzoek

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?