Arbeidsdeskundig onderzoek op maat

Zoek je Linda Bolkenstein. Specialist re-integratie spoor 2, re-integratie UWV. Specialist Burn-out & stress. bij jou in de buurt?
id Plein heeft de specialist bij jouw arbeidsmarktvraag.

Op zoek naar een coach voor Nelleke van Heeswijk – Arbeidsdeskundige? Bij id Plein kun je door heel Nederland terecht bij een ervaren re-integratiecoach of loopbaanspecialist. Onze senior coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring, zijn gespecialiseerd in complexe arbeidsmarktvraagstukken en diverse doelgroepen.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of carrièrepad?  Samen vinden we de baan en werkomgeving die perfect bij je passen, uitgaande van jouw kwaliteiten en ambities. We helpen je actief in de zoektocht naar passend werk.

Dankzij ons uitgebreide netwerk aan werkgeverscontacten bieden we je de kans een nieuwe weg in te slaan, een weg naar de baan van je dromen. Benieuwd hoe we dat doen?

Linda Bolkenstein. Specialist re-integratie spoor 2, re-integratie UWV. Specialist Burn-out & stress. op jouw lijf geschreven

Onze aanpak is zowel praktisch als persoonlijk, en gericht op jouw doelen. We kiezen niet voor een standaardmethode, maar voor een traject dat perfect aansluit bij jou ambities.

 • Je kiest zelf je coach voor een vrijblijvende kennismaking.
 • We verkennen samen je verleden, heden, en toekomst.
 • Samen stellen we een Plan van Aanpak op, met jouw kwaliteiten en ambities als basis.
 • “Doen wat werkt” is ons motto al meer dan 20 jaar. We zijn uniek in Nederland met onze evidence-based aanpak.

 

Onze senior Nelleke van Heeswijk – Arbeidsdeskundige coaches hebben jarenlange ervaring. Gecombineerd met grondige persoonlijke analyse, effectieve methodes en een dosis empathie en humor, maken we ons motto waar.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Benieuwd naar onze diensten? Ons team van coaches staat klaar om je te begeleiden naar een nieuwe baan, afgestemd op jouw kwaliteiten en ambities. Ontdek welke coach en traject bij jou past.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur via 085 – 0495160, WhatsApp, of ons contactformulier. We nemen dezelfde dag nog contact op, klaar om je carrière een boost te geven.

Onze gespecialiseerde coaches
op het gebied van Linda Bolkenstein. Specialist re-integratie spoor 2, re-integratie UWV. Specialist Burn-out & stress.

Door het hele land staan onze loopbaancoaches en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit, een paar loopbaangesprekken, of een werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd in Nelleke van Heeswijk – Arbeidsdeskundige. Klik op hun profiel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als registerarbeidsdeskundige weeg ik de belasting van de medewerker/betrokkene versus de vastgestelde belastbaarheid door de bedrijfsarts/verzekeringsarts. Voor medewerker en soms ook voor de werkgever is het vaak de eerste en enige keer dat zij met langdurig verzuim en de Wet verbetering poortwachter te maken krijgen. 

Ik vind het belangrijk om werkgever en medewerker ruim en volledig te informeren over het proces, de stappen en de mogelijkheden. Hierbij kijkend naar de relatie tussen werkgever en medewerker.
Met het onderzoek en de opgestelde rapportage wordt een volgende stap gezet in het re-integratieproces en wordt voldaan aan de onderzoekplicht van werkgever alsmede de re-
integratieplicht van de medewerker.

Lees meer

Ik werk met veel plezier als arbeidsdeskundige. Een functie waarin de kaders van wet- en regelgeving vast staan, maar waarin de mens die met deze regelgeving te maken krijgt altijd anders is. Het is fijn om mee te denken in een situatie waarin mensen vanwege ziekte vaak even op de zijlijn zijn gezet. Ik ben een rustig, bedachtzaam persoon.

Lees meer

Als gecertificeerd en geregistreerd arbeidsdeskundige heb ik ervaring met het afzetten van de belasting in het eigen werk tegen de belastbaarheid die is vastgesteld door de bedrijfsarts. Ik leg in mijn rapportage conclusies vast ten aanzien van de passendheid van het eigen werk, ander werk bij de eigen werkgever en passend werk op de arbeidsmarkt. Met mijn rapportage voldoet de werkgever aan de onderzoeksplicht naar alle re-integratiemogelijkheden bij langdurig verzuim van de werknemer. Het is het startpunt van het re-integratietraject spoor 2 terwijl ook alle mogelijkheden in spoor 1 zijn onderzocht en benut. Ik ben altijd snel beschikbaar, rapporteer vlot en mijn advies is praktisch en goed uitvoerbaar. Ik word omschreven als empathisch en invloeiend wat resulteert in acceptatie van conclusies door de werknemer. Ik heb me volledig gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht en ben daarmee een volwaardige, professionele gesprekspartner voor werkgevers bij langdurig verzuim. Ik heb me volledig gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht en ben daarmee een volwaardige, professionele gesprekspartner voor werkgevers bij langdurig verzuim. 

Lees meer

Een enthousiaste, betrokken, oplossings- en resultaatgerichte loopbaancoach. Jouw arbeidsmogelijkheden staan bij mij centraal. Ik heb een breed netwerk opgebouwd: van gezondheidszorg en (lokale) overheid tot bedrijfsleven en MKB. Mijn ervaring ligt op het gebied van coachen, begeleiden en trainen van klanten die een vraag hebben over outplacement, spoor 2, mobiliteit, verzuimvraagstukken en re-integratie.

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in het HRM-vakgebied, ben ik als loopbaancoach verder gegaan. Na 10 jaar ervaring heb ik mij in 2009 gevestigd als zelfstandig ondernemer en een jaar later heb ik mij aangesloten bij id Plein. 

Lees meer
Leo VisserLeo Visser
20:53 19 Feb 24
Fijne club mensen bij ID-plein. Zelf voornamelijk contact gehad met Pauline een heel fijn persoon om door begeleid te worden in mijn re-integratie traject. Professioneel en vooral een luisterend oor. Gevoel voor humor maar ook serieus in haar aanpak. Ik kan ID-plein iedereen aanbevelen die zoekt naar een goede re-integratie partij. Met gemak 5 sterren.
Levi van WijngaardenLevi van Wijngaarden
11:52 29 Nov 19
Goede begeleiding en professionele organisatie
Vino MaatVino Maat
09:44 09 Nov 17
Ben zeer te spreken over de inspanningen van mevrouw. Krachtig, invoelend en helpend. Top!
js_loader

Kom eens kennismaken.

  Arbeidskundig Onderzoek

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?