Noord-Brabant

Noord-Brabant

Effectieve begeleiding naar de volgende stap

In ons netwerk van loopbaanprofessionals zijn er verspreid over het land coaches met kennis, ervaring, en niet onbelangrijk, een netwerk in regio “Agnes Mouws – Specialist re-integratie UWV, re-integratie spoor 2. Specialist AD(H)D”. Woon je in de regio Agnes Mouws – Specialist re-integratie UWV, re-integratie spoor 2. Specialist AD(H)D en wil je je oriënteren op je volgende carrièrestap, loopbaancoaching voor je huidige werk of concrete hulp bij het vinden van een nieuwe baan? Neem dan contact op met één van onze specialisten in Agnes Mouws – Specialist re-integratie UWV, re-integratie spoor 2. Specialist AD(H)D. De meesten hebben meer dan 10 jaar ervaring, en kunnen jou zeker verder helpen.

Onze werkwijze

Wij doen wat werkt, omdat we weten wat werkt. Sinds 2000 voeren we re-integratie, spoor 2 en loopbaantrajecten uit in het hele land en voor verschillende doelgroepen. Ook voor mensen in Agnes Mouws – Specialist re-integratie UWV, re-integratie spoor 2. Specialist AD(H)D voeren we al ruim 15 jaar trajecten uit. Onze aanpak is praktisch, doelgericht en evidence based. Niet volgens een vaste methode, maar met een bewezen aanpak die past bij de vraag van de klant. Daarbij stellen we de klant centraal en werken doelgericht. Zo garanderen wij dat iedere hulpvraag op de beste passende wijze wordt behandeld.

Vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met ons hoofdkantoor als je meer wilt weten over wat we voor je kunnen betekenen. Telefonisch kunnen we je ook helpen kiezen voor de coach die het beste bij je past. Zo zijn we op werkdagen te bereiken van 9 tot 17 via 085 – 0495160. Of mail ons via info@idplein.nl en we nemen de volgende werkdag contact met je op. 

Onze gespecialiseerde coaches
in de buurt van Vincent Kuyvenhoven – Specialist spoor 2 re-integratie.

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit. Of je een aantal loopbaangesprekken wenst, of een werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn actief in Agnes Mouws – Specialist re-integratie UWV, re-integratie spoor 2. Specialist AD(H)D. Klik op hun profiel voor meer informatie.

Kenmerkend voor mij; empatisch, activerend en motiverend met een vleugje humor!

Kandidaten coachen naar de volgende stap, dat is wat ik het liefste doe. Wat mijn coaching krachtig maakt, is dat je alles meteen in de praktijk kunt toepassen. Het is niet vaag of zweverig maar concreet en realistisch. Samen met jou gaan we de mogelijkheden verkennen in zowel werk als privé zodat jij meer balans en plezier ervaart in je werk. 

Mijn levensmotto is; als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg. 

In een traject bij mij leer je veel over jezelf en ik geef je de juiste opdrachten om met je loopbaan/ re-integratie aan de slag te gaan. Ik heb een uitgebreid netwerk en veel kennis van de arbeidsmarkt en ben thuis in vele sectoren. Kandidaten vinden in mij houvast en tevens een stok achter de deur. Mijn gestructureerde aanpak, drive en positiviteit zorgen ervoor dat ik mensen meeneem naar de volgende stap, zowel in werk als privé.

Lees meer

Praktische no-nonsense coaching. Ik help jou mogelijkheden zien die je zelf niet ziet, neem de tijd én luister naar jouw wensen. Typerend is mijn nuchterheid, rust & eenvoud. Bij mij is niks (te) gek. We nemen de tijd en gaan samen doelgericht op zoek naar duurzame oplossingen die ervoor zorgen dat je snel weer aan de slag kunt!

Lees meer

Ik ben iemand die graag mensen verder wil helpen en het verschil wil maken, door het positieve in mensen te zien en dit te benadrukken. Van advies geven en kennis overdragen krijg ik veel energie. Ik ben leergierig. Samenwerken zorgt ervoor dat ik het beste resultaat haal.

Lees meer

Mijn passie ligt heel helder in het helpen en ondersteunen van mensen die om welke reden
dan ook vast zijn gelopen. Mijn ervaring ligt binnen de werving en selectie van personeel, re-
integratie en jobcoaching. Hierin staan duurzaamheid, maar ook resultaatgerichtheid
centraal. Dus echte oplossingen waar je mee vooruit kunt. Vooral samenwerking staat
voorop.

 

Jarenlange ervaring in de commerciële sector, had ik al vrij snel in de gaten dat de aandacht
voor het menselijke aspect nog te vaak inschiet bij het belang van winstbejag.
Op mijn carrière pad van medewerker leidinggevende en personeelsman, heb ik de essentie
van vakkennis in combinatie met het commercieel denken voor mezelf verder ontwikkelt.
Balans in kennis én vaardigheden vormt een mooi product. Van nature ben ik optimistisch en
denk ik in oplossingen in plaats van problemen maar het resultaat niet uit het oog
verliezend. Als re-integratie specialist binnen id Plein wil ik die balans op ieder niveau
aanreiken. Naast deze genetische aanleg om te “coachen” vormt de combinatie van durf,
resultaatgerichtheid en ambitie ook een zeer goede reden.

Lees meer

Een goede gezondheid vormt het fundament van je leven en is belangrijk om met plezier te kunnen knallen op je werk én te genieten van het leven. Ben je dit gevoel om wat voor reden dan ook kwijtgeraakt? Dan help ik je dat te hervinden. 

Als vitaliteitsadviseur help ik professionals door middel van een gestructureerd vitaliteitstraject in heldere stappen terug naar een goede gezondheid, zodat jij weer op topniveau kunt presteren. 

Ik ben direct en spiegel je wanneer dat nodig is, maar altijd vanuit een respectvolle en warme benadering. We gaan aan de slag met jouw vitaliteit, verkennen je positie op de arbeidsmarkt en vergroten je capaciteiten. Na jouw deelname aan het Werkfit-traject ervaar jij energie in je lijf, rust in je hoofd en ben jij weer in staat om er als werknemer weer vol voor te gaan.

Lees meer

Gedreven, ambitieuze, mensgerichte en enthousiaste persoonlijkheid. Volhardend, eerlijk,
resultaatgericht en empathisch. Algemene interesse in andere mensen en talent om anderen te helpen groeien en ontwikkelen, te motiveren en te activeren.

Ik heb me nu al zo’n tien jaar gespecialiseerd in ziekteverzuim, re-integratie,- loopbaan,- en financieel inkomensadvies. Een groot onderdeel van je ontwikkeling heeft te maken met persoonlijk leiderschap en hier heb ik mezelf de laatste jaren dan ook echt behoorlijk in verdiept: zo heb ik me ondergedompeld in studie en werk over persoonlijke ontwikkeling en leiderschap met een focus op gezondheid en vitaliteit.

Al mijn positieve ervaringen, kennis en ervaring wilde ik door gaan geven. Ik wilde het verweven in alles wat ik doe en een positieve impact maken in leven en werk van mens en organisatie. 

Zodoende help ik mens en organisatie van verzuim en stress naar productiviteit, voldoening en succes!

Lees meer

Kandidaten zeggen over mijn manier van coachen: ongemerkt sturend, richtinggevend, je verhaal echt kwijt kunnen, compassie, vertrouwen gevend, eigen verantwoordelijkheid, netwerker. 

Ik heb mijzelf als loopbaancoach gespecialiseerd in bijzondere loopbaansituaties, organisatie & managementsituaties, van zowel medewerkers op alle niveaus als van ondernemers en zelfstandige professionals, om die tot een goede oplossing te brengen.  Door mijn manier van coachen verkrijg je zelfinzicht, zelfvertrouwen en bewustwording van je manier van communiceren. Je komt in beweging en je vindt meer aansluiting met je omgeving. Je vermogen en plezier om te netwerken neemt dan ook toe! Je bent onafhankelijker, bewuster van je relaties & omgeving, duidelijker in je eigen boodschap en onderhandelingsvaardiger. Dit alles leidt natuurlijk tot een passende baan, je start je eigen onderneming en/of je functioneert effectiever.  Mijn coachingsstijl typeert zich door de volgende kenmerken: ontwikkelend, pragmatisch & duidelijke structuur aanbrengend, resultaatgericht en gericht op relaties & omgeving.

Lees meer

Mijn slogan is Plezier! Positief! Power! 
Ik maak werk van wat ik het leukste vind om te doen: individuele begeleiding, training en workshops geven die er voor zorgen dat jouw sollicitaties, cv, netwerk en LinkedIn grote stappen vooruit maken. Ik zorg ervoor dat werkzoekenden met meer vertrouwen en beter resultaat solliciteren.

Lees meer

Eind jaren 70 opgeleid tot psychiatrisch verpleegkundige en dit jaar als Nuldelijnsondersteuner voor militaire veteranen. Daartussen gewerkt als hoofd personeelszaken bij de Koninklijke marechaussee(diverse buitenlanduitzendingen) en als vakbondsbestuurder. Sinds 6 jaar werkzaam als re-integratiecoach in Eindhoven. Ik ben een beetje een mix tussen discipline en sociaal bewogen. Tevens een mensen-mens. Komt allemaal te samen in mijn huidige werk als re-integratiecoach. Ben getrouwd met een vrouw die van origine journaliste is, en wij hebben samen 9 kinderen en inmiddels 13 kleinkinderen. Afgelopen 4 jaar voorzitter geweest van een clientenraad binnen de zorg en doe veel voor militaire veteranen(met PTSS maar ook de meer leuke dingen samen). Sinds 2 jaar actief als burgercommissielid gemeenteraad Helmond. Bij ID-plein doe ik re-integratie spoor 2 trajecten. Daarbij stel ik als doel om een medewerker te helpen waarbij ik kijk naar de kwaliteiten en mogelijkheden van de medewerker voor de toekomst. Dit doe ik door de medewerker sollicitatietrainingen te bieden en het helpen bij het vinden van passende maar vooral interessante vacatures. Tenslotte is het doel dat de medewerker met plezier naar het werk gaat. Een doel van re-integratie Spoor 2 kan zijn om de uitgevallen medewerker die niet in staat is om terug te keren naar de huidige functie, voor beide partijen een passende oplossing te vinden.

Lees meer

Kennismaking aanvragen

  pexels-photo-4098228

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?