Marleen

Weterings


Toon alleen E-coaches

Marleen Weterings – Specialist UWV (Modulair, Werkfit maken en Naar Werk). Specialist Burn-out & stress. Vitaliteitscoach.

Wat kun je van mij verwachten?

Een goede gezondheid vormt het fundament van je leven en is belangrijk om met plezier te kunnen knallen op je werk én te genieten van het leven. Ben je dit gevoel om wat voor reden dan ook kwijtgeraakt? Dan help ik je dat te hervinden. 

Als vitaliteitsadviseur help ik professionals door middel van een gestructureerd vitaliteitstraject in heldere stappen terug naar een goede gezondheid, zodat jij weer op topniveau kunt presteren. 

Ik ben direct en spiegel je wanneer dat nodig is, maar altijd vanuit een respectvolle en warme benadering. We gaan aan de slag met jouw vitaliteit, verkennen je positie op de arbeidsmarkt en vergroten je capaciteiten. Na jouw deelname aan het Werkfit-traject ervaar jij energie in je lijf, rust in je hoofd en ben jij weer in staat om er als werknemer weer vol voor te gaan.

Specialisatie

Specialismes:

  • Burn-out & stress
  • Chronisch ziek
  • Angst/paniek stoornis
  • Cognitieve stoornis.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Breda. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.