Wilbert

Linders


Toon alleen E-coaches

Wilbert Linders – Specialist, spoor 2 re-integratie. specialist PTSS

Wat kun je van mij verwachten?

Eind jaren 70 opgeleid tot psychiatrisch verpleegkundige en dit jaar als Nuldelijnsondersteuner voor militaire veteranen. Daartussen gewerkt als hoofd personeelszaken bij de Koninklijke marechaussee(diverse buitenlanduitzendingen) en als vakbondsbestuurder. Sinds 6 jaar werkzaam als re-integratiecoach in Eindhoven. Ik ben een beetje een mix tussen discipline en sociaal bewogen. Tevens een mensen-mens. Komt allemaal te samen in mijn huidige werk als re-integratiecoach. Ben getrouwd met een vrouw die van origine journaliste is, en wij hebben samen 9 kinderen en inmiddels 13 kleinkinderen. Afgelopen 4 jaar voorzitter geweest van een clientenraad binnen de zorg en doe veel voor militaire veteranen(met PTSS maar ook de meer leuke dingen samen). Sinds 2 jaar actief als burgercommissielid gemeenteraad Helmond. Bij ID-plein doe ik re-integratie spoor 2 trajecten. Daarbij stel ik als doel om een medewerker te helpen waarbij ik kijk naar de kwaliteiten en mogelijkheden van de medewerker voor de toekomst. Dit doe ik door de medewerker sollicitatietrainingen te bieden en het helpen bij het vinden van passende maar vooral interessante vacatures. Tenslotte is het doel dat de medewerker met plezier naar het werk gaat. Een doel van re-integratie Spoor 2 kan zijn om de uitgevallen medewerker die niet in staat is om terug te keren naar de huidige functie, voor beide partijen een passende oplossing te vinden.

Specialisatie

Ik zet me in als stimulator , bij wie het glas altijd minimaal half vol is. Ben een mensen-mens voor wie vertrouwen de basis is voor een succesvol traject. Als ondersteuner probeer ik de gestelde doelen te bereiken. Als een luisteraar, die zonder veroordeling met de klant mee wil gaan op weg naar een succes. Ook als motivator wanneer het wat tegen zit. Zet me ook in als confronteerder die de klant een spiegel kan voorhouden om tot goede inzichten te komen. Maar ben vooral een begeleider die de uitdaging zoekt om het traject met de klant aan te gaan. Ik heb een grote brok aan ervaring opgedaan en ben een allrounder.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Brabant. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.