Re-integratie in Limburg

Zoek je een loopbaan- of re-integratiecoach in Limburg?
id Plein heeft de specialist bij jouw arbeidsmarktvraag.

Ben je op zoek naar een coach in Limburg? id Plein heeft ervaren re-integratie en loopbaanspecialisten in het hele land. Onze senior coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring, en ieder met diens eigen specialisme.

Twijfel je over je huidige baan of functie? Samen vinden we de baan en de werkomgeving die beter bij je passen, uitgaande van jouw kwaliteiten en ambities. We helpen je actief in de zoektocht naar een passende baan.

Dankzij ons grote netwerk aan werkgevers vinden we de weg naar je volgende baan. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De kortste weg naar werk met een coach in de regio Limburg.

Onze aanpak is praktisch en persoonlijk; we zoeken naar de optimale match tussen jouw kwaliteiten, je persoonlijke waarden en ambities, eventuele belemmeringen en de vraag op de arbeidsmarkt. Daarbij werken we niet met een standaardmethode, maar bouwen het traject op maat.

 • Kies om te beginnen een coach in de buurt van Limburg, voor een vrijblijvende kennismaking.
 • We verkennen samen je verleden, heden, en toekomst en stellen dan een Plan van Aanpak op, met jouw kwaliteiten en ambities als basis.


Doen wat werkt” is ons motto al meer dan 20 jaar. We zijn uniek in Nederland met onze evidence-based aanpak.

Onze coaches hebben een brede ervaring en een netwerk rondom Limburg. Gecombineerd met grondige persoonlijke analyse, effectieve methodes en een dosis empathie en humor, maken we ons motto waar.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Benieuwd naar onze diensten? Ons team van ervaren coaches staat klaar om je te begeleiden naar een nieuwe toekomst, afgestemd op jouw kwaliteiten en ambities. Ontdek welke coach en traject bij jou past.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur via 085 – 0495160, WhatsApp, of ons contactformulier. We nemen de volgende werkdag contact op, klaar om je carrière een boost te geven.

Onze gespecialiseerde coaches in de buurt van Limburg

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit. Zoek je een paar loopbaangesprekken, of een compleet Werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn actief in de regio Limburg. Klik op hun profiel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

No posts found

Kom eens kennismaken.

  pexels-wallace-chuck-2287252.jpg
  Leo VisserLeo Visser
  20:53 19 Feb 24
  Fijne club mensen bij ID-plein. Zelf voornamelijk contact gehad met Pauline een heel fijn persoon om door begeleid te worden in mijn re-integratie traject. Professioneel en vooral een luisterend oor. Gevoel voor humor maar ook serieus in haar aanpak. Ik kan ID-plein iedereen aanbevelen die zoekt naar een goede re-integratie partij. Met gemak 5 sterren.
  Levi van WijngaardenLevi van Wijngaarden
  11:52 29 Nov 19
  Goede begeleiding en professionele organisatie
  Vino MaatVino Maat
  09:44 09 Nov 17
  Ben zeer te spreken over de inspanningen van mevrouw. Krachtig, invoelend en helpend. Top!
  js_loader

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?