Werkfit

Je bent een tijd(je) uitgevallen en wilt graag weer aan het werk. Maar je kunt niet meer wat je voorheen kon. Je weet eigenlijk helemaal niet meer wat je wel kunt. Hoe pak je dat aan? Een WerkFit traject helpt je zicht te krijgen op je capaciteiten en je belastbaarheid te testen en te vergroten.

 

 

“Ik ben weer goed op de rit gezet”

Ik ben weer goed op de rit gezet en heb tools gekregen om goed voor de dag te komen bij de toekomstige werkgever.

Cliënt van id Plein

Wij kijken in een WerkFit traject naar jouw capaciteiten. Je wordt begeleid door een loopbaan professional, je coach. Samen onderzoeken jullie wat wél mogelijk is. Dit gebeurt door te leren in de praktijk. Gedurende het traject ga je actief aan de slag met je vaardigheden. Zo krijgt je zicht op jouw vaardigheden, talenten en kwaliteiten. Door te werken met je kwaliteiten, ambities en talenten ervaar je jouw meerwaarde, want die heb je! En zo kun je aantonen wat je nog wél kunt. Daarmee werk je aan een succesvol vervolg van je loopbaan.

Werkfit

Opbouw van het traject

id Plein doet wat werkt. Op deze manier werken we aan een snelle en efficiënte terugkeer op de arbeidsmarkt. Gedurende het WerkFit traject werk je aan vaardigheden, kennis en mogelijkheden om jezelf actief op de arbeidsmarkt te promoten. Naast alle standaard onderdelen van het traject omvat een Werk Fit traject van id Plein ook:

 

Heb je vragen over een WerkFit traject bij id Plein? Voor vragen en meer informatie kun je bellen met 085 – 049 5160. Of vul het contactformulier in.

Kennismaking aanvragen


  pexels-photo-4098228

  Gerelateerde diensten

  Modulaire re-integratiediensten

  Door je ziekte of beperking zie je nog niet hoe je ooit weer aan het werk zou kunnen. Je vraagt je af of er nog werkgevers op…

  Naar werk

  Je bent aangemeld door het UWV voor een Naar werk traject. Je wilt graag aan de slag bij een nieuwe werkgever maar hebt hulp…