Online Workshop: Ontdek de Kracht van ChatGPT voor Professionals

Ben je nieuwsgierig hoe ChatGPT je kan helpen in je werk als HR-professional, coach, re-integratieprofessional of trainer? Dan mag je onze aankomende workshop zeker niet missen! Maarten Freriks neemt je mee in de fascinerende wereld van ChatGPT en andere vergelijkbare AI-tools. Ontdek hoe je deze geavanceerde technologie kunt inzetten om je werkprocessen te optimaliseren.

Voor HR-professionals: ChatGPT kan je assisteren bij het schrijven van vacatureteksten die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook inclusief en gericht op de juiste doelgroep. Leer hoe je AI kunt gebruiken om een diversere pool van kandidaten aan te trekken door teksten te genereren die verschillende achtergronden en ervaringen aanspreken.

Als coach: Gebruik ChatGPT voor het opstellen van persoonlijke ontwikkelingsplannen of het voorbereiden van coachingssessies. Ontdek hoe AI je kan helpen om snel op maat gemaakte oefeningen en reflectievragen te genereren, aangepast aan de specifieke behoeften van je cliënten.

Voor re-integratieprofessionals: Leer hoe je ChatGPT kunt inzetten voor het opstellen van effectieve re-integratieplannen of een zoekprofiel voor een outplacement traject. ChatGPT kan helpen bij het formuleren van heldere doelstellingen en actiepunten, waardoor je cliënten gerichter en efficiënter naar werk kunnen re-integreren.

Als trainer: Ontdek hoe je met ChatGPT snel de opzet voor trainingen en workshops kunt voorbereiden. AI kan je helpen bij het genereren van leerdoelen, het opstellen van een agenda en zelfs het bedenken van interactieve oefeningen die deelnemers zullen boeien en betrekken.

En niet te vergeten, ChatGPT is ook uitermate geschikt voor het schrijven van beleidsnotities of het opstellen van gespreksverslagen. Bespaar tijd en energie op deze routinematige taken, zodat je je kunt focussen op hetgeen wat echt telt in je werk.

ChatGPT biedt een scala aan mogelijkheden die je werk kunnen vergemakkelijken en vervelende taken uit handen kunnen nemen. Schrijf je nu in voor één van onze workshops en ontdek hoe je deze innovatieve tool kunt inzetten om je werk als professional te verrijken en te vereenvoudigen.

"Ik kreeg het verzoek om onze vacatureteksten meer inclusief, maar wist niet waar te beginnen."

Met behulp van ChatGPT vond ik de juiste tone of voice en kon ik alle vacatures met een paar muisklikken aanpassen.

Deelnemer aan de workshop ChatGPT voor HR-professionals

Wat biedt ChatGPT?

Tekststructurering: Schrijf en herschrijf elke willekeurige brief of interne notitie, aangepast aan de ontvanger en de bedrijfscultuur.

Vertaling: beter dan Google Translate zet ChatGPT een brief, vacaturetekst of notitie om in een willekeurig andere taal. 

Brainstormen: Als je wilt brainstormen over selectiebeleid of duurzame inzetbaarheid en wilt putten uit wat anderen daarover op internet hebben gepubliceerd.

Gesprekken oefenen: ChatGPT bedenkt een oneindig aantal vragen voor je op basis van de vacaturetekst en CV’s van kandidaten. En je kunt live het gesprek oefenen.

Kosten en aanmelding

 

Deelname aan deze online workshop kost € 150,- inclusief BTW. Neem je een collega mee, dan krijgt die 50% korting! Workshops worden aangeboden op maandagavonden en woensdagmiddag. Na aanmelding ontvang je concrete datumvoorstellen

 

Je kunt je aanmelden via dit formulier.

De workshops worden verzorgd door Maarten Freriks. Maarten is ruim 25 jaar werkzaam in de re-integratie en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. 

Vanaf het moment dat ChatGPT beschikbaar kwam, heeft hij zich er enthousiast op gestort, en zo de mogelijkheden en beperkingen in de praktijk ontdekt.

 Vragen kun je stellen via onderstaand contactformulier of via zijn LinkedInpagina.

Informatie opvragen

  pexels-photo-4098228

  Gerelateerde diensten

  Re-integratie 2e spoor

  Spoor 2 biedt geen ruimte voor amateurisme! Re-integratie spoor 2 is een specialisme. Een traject dient nauwgezet aan alle..

  Re-integratie 3e spoor

  Investeer in het verhogen van de belastbaarheid van ex-werknemers in de WGA! id Plein biedt ex-werknemers met benutbare…

  Arbeidsdeskundig onderzoek

  Snelle en deskundige afhandeling! Niet alleen voor de gezondheid van uw werknemer, maar vooral ook om de voortgang van de…

  Duurzame inzetbaarheid - Loopbaan APK

  Onderdeel van een efficiënt duurzaam inzetbaarheidsbeleid is de Loopbaan APK. Een periodiek moment om de ontwikkeling en…

  WW - Casemanagement

  Het doel is een zo kort mogelijke weg naar nieuw werk. id Plein bepaalt in overleg met de organisatie en de (ex-)medewerker…

  Loopbaancoaching

  Zit je carrière op slot en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het is heel goed mogelijk dat je jezelf na…