Re-integratie voor mensen met Depressie

Zoek je een loopbaancoach met kennis van Depressie bij jou in de buurt?
id Plein heeft de specialist bij jouw arbeidsmarktvraag.

Heb je Depressie en ben je op zoek naar een loopbaan- of re-integratiecoach? Bij id Plein werken ervaren re-integratie en loopbaanspecialisten in het hele land met kennis van Depressie.

Onze senior coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring, en ieder met diens eigen specialisme.

Twijfel je of je huidige baan of functie nog bij je past? Samen met je coach vind je de baan en de werkomgeving die beter aansluit op jouw kwaliteiten en ambities. We helpen je actief in de zoektocht naar een passend werk.

Dankzij ons grote netwerk van werkgevers vinden we die volgende baan. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Specialistische coaching voor werkenden en werkzoekenden met Depressie.

Onze aanpak is praktisch en persoonlijk, waarbij we zoeken naar de optimale match tussen jouw kwaliteiten, je persoonlijke waarden en ambities, eventuele belemmeringen en de vraag op de arbeidsmarkt. Daarbij werken we niet met een standaardmethode, maar bouwen het traject op maat.

 • Kies eerts zelf je coach die gespecialiseerd is in Depressie.
 • Samen met je coach verken je verleden, heden, en toekomst en stelt dan een Plan van Aanpak op, met jouw kwaliteiten en ambities als basis.


Doen wat werkt” is ons motto, al meer dan 20 jaar. We zijn uniek in Nederland met onze evidence-based aanpak.

Onze Depressie-specialisten hebben een ruime ervaring. Gecombineerd met een grondige persoonlijke analyse, effectieve methodes en een dosis empathie en humor, maken we ons motto waar.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Benieuwd naar onze diensten? Ons team van ervaren coaches staat klaar om je te begeleiden naar een nieuwe toekomst, afgestemd op jouw kwaliteiten en ambities. Ontdek welke coach en traject bij jou past.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur via 085 – 0495160, WhatsApp, of ons contactformulier. We nemen de volgende werkdag contact op, klaar om je carrière een boost te geven.

Dit zijn onze coaches die gespecialiseerd zijn in Depressie:

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject (spoor 2) zit. Wil je een paar loopbaangesprekken, of zoek je een compleet Werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd in Depressie. Klik op hun profiel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

No posts found

Kom vrijblijvend kennismaken.

  pexels-wallace-chuck-2287252.jpg

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?