Re-integratie voor mensen met Hoogsensitiviteit

Zoek je een loopbaancoach met kennis van Hoogsensitiviteit bij jou in de buurt?
id Plein heeft de specialist bij jouw arbeidsmarktvraag.

Heb je Hoogsensitiviteit en ben je op zoek naar een loopbaan- of re-integratiecoach? Bij id Plein werken ervaren re-integratie en loopbaanspecialisten in het hele land met kennis van Hoogsensitiviteit.

Onze senior coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring, en ieder met diens eigen specialisme.

Twijfel je of je huidige baan of functie nog bij je past? Samen met je coach vind je de baan en de werkomgeving die beter aansluit op jouw kwaliteiten en ambities. We helpen je actief in de zoektocht naar een passend werk.

Dankzij ons grote netwerk van werkgevers vinden we die volgende baan. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Specialistische coaching voor werkenden en werkzoekenden met Hoogsensitiviteit.

Onze aanpak is praktisch en persoonlijk, waarbij we zoeken naar de optimale match tussen jouw kwaliteiten, je persoonlijke waarden en ambities, eventuele belemmeringen en de vraag op de arbeidsmarkt. Daarbij werken we niet met een standaardmethode, maar bouwen het traject op maat.

 • Kies eerts zelf je coach die gespecialiseerd is in Hoogsensitiviteit.
 • Samen met je coach verken je verleden, heden, en toekomst en stelt dan een Plan van Aanpak op, met jouw kwaliteiten en ambities als basis.


Doen wat werkt” is ons motto, al meer dan 20 jaar. We zijn uniek in Nederland met onze evidence-based aanpak.

Onze Hoogsensitiviteit-specialisten hebben een ruime ervaring. Gecombineerd met een grondige persoonlijke analyse, effectieve methodes en een dosis empathie en humor, maken we ons motto waar.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Benieuwd naar onze diensten? Ons team van ervaren coaches staat klaar om je te begeleiden naar een nieuwe toekomst, afgestemd op jouw kwaliteiten en ambities. Ontdek welke coach en traject bij jou past.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur via 085 – 0495160, WhatsApp, of ons contactformulier. We nemen de volgende werkdag contact op, klaar om je carrière een boost te geven.

Dit zijn onze coaches die gespecialiseerd zijn in Hoogsensitiviteit:

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject (spoor 2) zit. Wil je een paar loopbaangesprekken, of zoek je een compleet Werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd in Hoogsensitiviteit. Klik op hun profiel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

No posts found

Kom vrijblijvend kennismaken.

  pexels-wallace-chuck-2287252.jpg
  Leo VisserLeo Visser
  20:53 19 Feb 24
  Fijne club mensen bij ID-plein. Zelf voornamelijk contact gehad met Pauline een heel fijn persoon om door begeleid te worden in mijn re-integratie traject. Professioneel en vooral een luisterend oor. Gevoel voor humor maar ook serieus in haar aanpak. Ik kan ID-plein iedereen aanbevelen die zoekt naar een goede re-integratie partij. Met gemak 5 sterren.
  Levi van WijngaardenLevi van Wijngaarden
  11:52 29 Nov 19
  Goede begeleiding en professionele organisatie
  Vino MaatVino Maat
  09:44 09 Nov 17
  Ben zeer te spreken over de inspanningen van mevrouw. Krachtig, invoelend en helpend. Top!
  js_loader

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?