Barbara

Visscher


Toon alleen E-coaches

Barbara Visscher – Specialist outplacement, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), re-integratie spoor 2. Specialist stress & burn-out

Wat kun je van mij verwachten?

Een resultaatgerichte loopbaancoach met een open, respectvolle en uitnodigende houding, dat is wat je van mij mag verwachten. Ik heb oog voor iemands kwaliteiten. Een ander aanmoedigen zijn of haar kwaliteiten verder te ontwikkelen, is iets waar ik in uitblink. Ik weet snel een sfeer van rust en veiligheid te creëren, wat ruimte schept voor zelfreflectie en ontwikkeling. Ik heb een rustige uitstraling, maar weet mensen ook mee te nemen in mijn enthousiasme. Een serieuze houding combineer ik met een goed gevoel voor humor en een scherpe analytische blik. Ik bied een luisterend oor en begrip, maar laat het zeker niet na om te confronteren waar dat nodig is. Ik beschik over een breed scala aan coachtechnieken en -instrumenten. Ik zet mijn kennis en kunde graag in om je te helpen jouw kwaliteiten te ontdekken en tot bloei te laten komen. Bij dit alles staan klantgerichtheid, kwaliteit en service altijd voorop.

Specialisatie

Ik werk als loopbaancoach in IJsselstein en omgeving, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in re-integratiecoaching. Ik begeleid mensen van verschillende doelgroepen, zowel wat betreft leeftijd en opleidingsniveau als arbeidsgeschiktheid. Veel van mijn cliënten hebben in meer of mindere mate stressgerelateerde klachten. Ik ben ervaringsdeskundige in het hebben van chronische klachten. Voor UWV voer ik re-integratietrajecten Werkfit en Naar werk uit. Daarnaast doe ik ook outplacement– en re-integratie spoor 2 trajecten. Iemand helpen om weer aan het werk te komen of te begeleiden op de weg daar naar toe, vind ik het mooiste wat er is. Mijn netwerk bevindt zich zowel in de zakelijke dienstverlening en ICT als in het sociale domein (gemeente).

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.