Barbara

Visscher


Toon alleen E-coaches

Barbara Visscher – Specialist outplacement, re-integratie UWV, re-integratie spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Een resultaatgerichte coach met een open, respectvolle en uitnodigende houding, dat is wat je van mij mag verwachten. Ik heb oog voor iemands kwaliteiten. Een ander aanmoedigen zijn of haar kwaliteiten verder te ontwikkelen, is iets waar ik in uitblink. Ik weet snel een sfeer van rust en veiligheid te creëren, wat ruimte schept voor zelfreflectie en ontwikkeling. Ik heb een rustige uitstraling maar weet mensen ook mee te nemen in mijn enthousiasme. Een serieuze houding combineer ik met een goed gevoel voor humor en een scherpe analytische blik. Ik bied een luisterend oor en begrip, maar laat het zeker niet na om te confronteren waar dat nodig is. Ik beschik over een breed scala aan coachtechnieken en -instrumenten en ben gecertificeerd e-coach. Ik zet mijn kennis en kunde graag in om je te helpen jouw kwaliteiten te ontdekken en tot bloei te laten komen. Bij dit alles staan klantgerichtheid, kwaliteit en service altijd voorop.

Specialisatie

Ik werk als loopbaanprofessional in Utrecht en omgeving, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in re-integratiecoaching. Ik begeleid mensen van verschillende doelgroepen, zowel wat betreft leeftijd en opleidingsniveau als arbeidsgeschiktheid. Veel van mijn cliënten hebben in meer of mindere mate stressgerelateerde klachten. Voor UWV voer ik re-integratietrajecten Werkfit en Naar werk uit. Daarnaast doe ik ook outplacement– en spoor 2 re-integratietrajecten. Iemand helpen om weer aan het werk te komen of te begeleiden op de weg daar naar toe, vind ik het mooiste wat er is. Mijn netwerk bevindt zich zowel in de zakelijke dienstverlening en ICT als in het sociale domein (gemeente).

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.