Christi

Jansman


Toon alleen E-coaches

Christi Jansman – Specialist re-integratie 2e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), specialist Long COVID (post-COVID)

Wat kun je van mij verwachten?

In mijn werk als re-integratie- en vitaliteitscoach breng ik mensen van overleven naar een zinvol leven in zowel werk als privé. Doordat ik me richt op het grotere geheel en oprecht geïnteresseerd ben in wat iemand beweegt, kan ik resultaatgericht werken. Professionele samenwerking gebaseerd op gelijkwaardigheid, integriteit en kwaliteit zijn voor mij een must.  Re-integreren is een proces van vallen en opstaan, ontdekken en toepassen, leren en bijsturen. Kortom; hard werken! Hoe vaak en hard je valt en hoe lang je blijft liggen is afhankelijk van hoe vitaal je bent. Als jij chronisch ziek bent, kun je gelukkig nog heel vitaal zijn. 

Vitaliteit draait om de pijlers: motivatie, energie en veerkracht. Ik help je vaardigheden te ontwikkelen om deze pijlers te verhogen. Hierdoor creëren we ruimte om te ontdekken wie jij bent, wat jouw competenties zijn, wat voor werk bij jou past en natuurlijk welke stappen er gezet moeten worden om die baan te realiseren. De beste manier om hier achter te komen is de praktijk.   

Iedere coachee is anders en elk begeleidingstraject bij mij is dan ook maatwerk gebouwd op wetenschappelijke theorieën. Persoonlijkheid, omgeving, emoties, ervaringen, tijdsgeest, waarden en vertrouwen in eigen kunnen, hebben allemaal invloed op de motivatie. Juist die motivatie is zo belangrijk om de coachee te helpen met het bepalen en valideren van een veranderdoel. Dit vormt het uitgangspunt om een nieuwe weg in te slaan en de juiste koers te behouden in het re-integratieproces.

Specialisatie

Mijn specialisatie ligt in het begeleiden van mensen met: Long COVID (post-COVID), chronische pijn- en vermoeidheid, rouw en verlies, burn-out en chronische ziekte vanaf mbo-niveau. Ik ben beschikbaar voor re-integratie spoor 2 en re-integratie UWV in de regio’s Zwolle, Deventer en Almelo, maar maak ook gebruik van e-coaching wat niet regio afhankelijk hoeft te zijn.

Mijn netwerk bevindt zich in het onderwijs, zorg en welzijn, sport en recreatie en het sociale domein.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Zwolle. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.