Gino

Valente


Toon alleen E-coaches

Gino Valente – Specialist outplacement, re-integratie spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Werken beslaat een groot deel van ons leven. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat het werk wat je doet aansluit op je drijfveren, je er plezier in hebt en zinvol is. Ik zorg voor bewustwording in je unieke talenten, drijfveren en vaardigheden. Samen met jou bewandel ik dit pad, waarbij jouw vraag centraal staat. Mijn focus ligt op maatwerkoplossingen, want ieder mens is voor mij uniek! Mijn werkwijze is vooral mensgericht, praktisch en resultaatgericht. Met ruime levens- en werkervaring ben ik in staat om verschillende situaties vanuit meerdere invalshoeken benaderen om zo handvatten aan te kunnen reiken die bij jouw ontwikkeling passen. Vanuit mijn warme en inlevende kant zoek ik altijd eerst de verbinding op. Integriteit, gelijkwaardigheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijke waarden als mens en professional. Vanuit deze waarden durf ik je te confronteren op een directe manier, als dit nodig is om een moeilijke horde te nemen en verder te komen. Met een nieuwsgierige en open houding daag ik je uit om de regie te pakken in je ontwikkeling, zodat je zelfkennis en zelfsturing toeneemt. Ik verheug me erop jou te kunnen inspireren en te motiveren om op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf en je droombaan!

Specialisatie

Mijn specialisaties zijn: loopbaanontwikkeling, coaching, outplacement en re-integratie. Ik heb een breed netwerk in de publieke sector en zit 20 jaar in het HR vak, waarvan 10 jaar gericht op mobiliteit van medewerkers.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.