Janine

Bijlsma


Toon alleen E-coaches

Janine Bijlsma – -Specialist outplacement, re-integratie spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben een enthousiaste, betrokken en resultaatgerichte loopbaancoach. Ik zet jou graag in beweging om te streven naar een (nieuw) toekomstperspectief wat jou voldoening geeft! Ik heb zo’n 10 jaar ervaring in het HR vakgebied, waarbij ik veel kennis heb opgedaan van loopbaan en organisaties. In deze periode heb ik een breed netwerk aan bedrijven opgebouwd in de regio Drechtsteden / Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkelt tot loopbaancoach. Mijn ervaring ligt vooral in het coachen en begeleiden van medewerkers in een spoor 2 traject, re-integratie of verdere ontwikkeling binnen een organisatie. Hier help ik jou dan ook graag mee!

Specialisatie

Ik werk vooral met hoogopgeleiden, jongeren, twintigers en dertigers. Ik heb ervaring met rouw & verlies, burn-out & stress. hoogsensitiviteit en autisme. Mijn netwerk ligt vooral bij technische- en financiële (MKB) bedrijven. Ik zie er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.