Karin

van

Aalderen


Toon alleen E-coaches

Karin van Aalderen – Regiocoördinator en specialist re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en naar Werk), re-integratie 2e spoor en outplacement. Specialist ADHD

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben een enthousiaste re-integratiecoach die samen met jou gaat zoeken naar de best volgende stap. Gedurende het traject ervaar je aandacht voor wie jij bent, maken we stappen voorwaarts en kijken we naar wat mogelijk is. Tijdens onze gesprekken stimuleer ik jou op inspirerende en doelgerichte wijze om het beste uit jezelf te halen. Dit doe ik door samen je vaardigheden, kwaliteiten en drijfveren te onderzoeken en die inzichten om te zetten naar kansen in een baan die bij jou past. Werkend vanuit verbinding moedig ik je aan om naar jezelf te luisteren en krachtige beslissingen te nemen. 

Mijn coachingsstijl is energiek, duidelijk in woord en daad, resultaatgericht en ondernemend. Zo ondersteun ik je bij het maken van een realistisch zoekprofiel en bij het sollicitatieproces: hoe maak je een goed cv, hoe presenteer jij jezelf en welke ingangen heb jij nodig om een nieuwe baan te vinden. Daarbij spreekt het voor zich dat ik ook mijn eigen netwerk inzet, om ervoor te zorgen dat jij de baan krijgt die bij je past. 

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je werk aansluit bij je kwaliteiten, vaardigheden, interesses en drijfveren. Na jarenlang als mensgerichte en coachende manager te hebben gewerkt, heb ik besloten om verder te gaan als re-integratiecoach. In projecten heb ik medewerkers en mentoren gecoacht in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik ervaring met loopbaanbegeleiding en outplacement. 

Mijn gevarieerde werkervaring als re-integratiecoach en manager en mijn opleiding tot hbo Loopbaancoach, jobcoach en diverse trainingen zorgen ervoor dat ik situaties van verschillende kanten kan benaderen.

Het in verbinding staan met een ander staat centraal in al mijn contacten met kandidaten, coaches, opdrachtgevers en mijn netwerk. 

Specialisatie

Specialismes:

  • ASS
  • AD(H)D
  • Burn-out & stress

Ik werk als re–integratiecoach in de regio’s Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Ik begeleid mensen van verschillende doelgroepen, zowel wat betreft leeftijd en opleidingsniveau als arbeidsgeschiktheid. 

Voor UWV voer ik re-integratietrajecten Modulaire Re-integratiediensten, Werk Fit, Naar werk en Jobcoaching uit. Daarnaast doe ik ook spoor 2 re-integratie- en outplacement trajecten en loopbaanbegeleiding. 

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in groot Amsterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e spoor, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.