Marleen

Nienhuis


Toon alleen E-coaches

Marleen Nienhuis – Specialist outplacement, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), re-integratie spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Ik zet anderen graag in hun kracht en laat jou (in)zien en ervaren waar jij goed in bent. Met respect voor jouw achtergrond en rekening houdend met jouw wensen, voorkeuren, drijfveren en bagage die je meebrengt.

Ik motiveer je om in beweging te komen en laat je reflecteren, terugkijken en met nieuwe inzichten een volgende stap in je ontwikkeling zetten. In de richting van het door jou gekozen doel binnen je huidige werk of naar een nieuwe baan.

Is de stap naar betaald werk nu nog te groot, omdat je niet (meer) weet wat je wilt of nog kunt? Dan werken we samen aan het vergroten van je zelfvertrouwen, het op een gezonde manier omgaan met stress, het terugkrijgen en doseren van je energie, het overwinnen van faalangst, het vergroten en verstevigen van je netwerk, weer meedoen, meetellen, je gezien voelen….

Jij beslist wat je anders wilt en wat je wilt verbeteren, ik zoek samen met jou naar de kansen en mogelijkheden die er zijn en stimuleer en motiveer je om deze te pakken. Denk hierbij aan het vinden van vrijwilligerswerk, een nieuwe hobby, een fijne (sport)vereniging of een interessante cursus of opleiding.

Om jou het beste uit jezelf te kunnen laten halen, zet ik verschillende instrumenten, methoden en technieken in, zoals een digitaal platform dat mens en werk met elkaar verbindt, talenten-, competentie- en loopbaantests, kwaliteiten- en inspiratiespellen, cv workshops, presentatieoefeningen, agile coaching, systemisch werk.

We kunnen op een van mijn coachlocaties afspreken. Ik kan ook naar jou toekomen voor een gesprek in mijn fantastische, rode coachbus.

Specialisatie

Mijn specialismen zijn onder andere re-integratie spoor 2, re-integratiebegeleiding van mensen met een UWV uitkering om Werkfit te worden of om Naar Werk te bemiddelen, jobcoaching, loopbaancoaching, naar werk bemiddeling bij ontslag.

Mijn netwerk bevindt zich onder meer in de regio’s (groot) Den Haag, Leiden, Duin- en Bollenstreek, Groene Hart (o.a. Alphen aan den Rijn, Gouda).

Door mijn ervaring in de sectoren onderwijs, gemeenten, zorg & welzijn, IT en transport/logistiek zoek ik hierin doelgericht naar kansen en mogelijkheden en leg ik verbindingen die jou vooruit helpen.

Daarnaast kan ik putten uit het landelijke netwerk van mijn id Plein collega-coaches en de klantrelaties die id Plein gedurende haar ruim 20-jarige bestaan heeft opgebouwd.

Ik ben Noloc gecertificeerd loopbaanprofessional.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Den Haag en Leiden. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.