Martine

Behrens


Toon alleen E-coaches

Martine Behrens – Specialist outplacement, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), re-integratie spoor 2. Specialist Long COVID (post-COVID)

Wat kun je van mij verwachten?

Praktisch, helder, humor, oplossingsgericht en een aanpak op maat. Dat zijn woorden die ik vaak terug krijg van mijn coachees. Ik luister, vraag door en kom op die manier tot de kern. Om vervolgens stapsgewijs tot een oplossingsgericht plan te komen of een doel te bereiken. Het is jouw traject en ik loop met je mee. Ik stel prikkelende vragen zodat jij komt waar je graag wilt zijn. Ik geloof dat je het vooral zelf hebt te ervaren, dus we gaan veel oefenen, doen en proberen. 

Ik begeleid in re-integratie, Spoor 2 re-integratie, outplacement en UWV-trajecten (werkfit en naar werk). Mijn praktijk is in Amsterdam.

Specialisatie

Specialismes:

  • Werkgeluk
  • Vitaliteit
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfstandig ondernemerschap. 
  • Verder coach ik veel vrouwen in de overgang om gelukkig op het werk te zijn en blijven.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Amsterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.