Nicolet

Nieuwenhuizen


Toon alleen E-coaches

Nicolet Nieuwenhuizen – Specialist outplacement, re-integratie UWV

Wat kun je van mij verwachten?

Werk is meer dan alleen een baan. Het bepaalt een groot deel van je leven. Daarom is het zo belangrijk om een baan te vinden die écht bij je past. Ik help je graag bij dit proces. Respect, eerlijke communicatie en kwaliteit typeren mijn werkwijze. Ik geloof dat als mensen inzichten krijgen in hun unieke talenten, de juiste stappen mogelijk zijn om die werkplek te vinden waarin je helemaal tot je recht komt. Voor inzicht in de juiste stappen neem ik mijn enthousiasme, mijn kennis van de arbeidsmarkt en mijn werkervaring mee.

Wil je eerlijk naar je mogelijkheden kijken en ben je bereid om je hier voor in te zetten, dan zijn wij een uitstekend team om je doelen te bereiken. Jouw talenten en mijn gedrevenheid om me helemaal voor jouw traject in te zetten zijn de basis voor succes.

 

Specialisatie

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Zeeland. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.