Patrick

Fokker


Toon alleen E-coaches

Patrick Fokker – Specialist outplacement, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), re-integratie spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Klanten beschrijven mij als een positieve en betrokken loopbaancoach. 
In basis werk ik vanuit ‘krachtgerichte coaching’, verbinding maken met de unieke kwaliteiten die ieder mens heeft. Het versterken daarvan en er echt op durven vertrouwen, maakt krachtig en vergroot de zelf-effectiviteit. Ik ben ervan overtuigd dat dit zorgt voor balans en springplank is richting persoonlijke doelstellingen.

Voordat ik ben gestart als zelfstandig ondernemer, heb ik langjarig in loondienst gewerkt in functies rond marketing en innovatie. Veel loopbaansituaties – van sollicitatie, doorgroei, functieswitch, tot outplacement – heb ik in de praktijk zelf ervaren. Dit zowel vanuit het perspectief van werknemer als van leidinggevende (werkgever). In mijn rol als loopbaancoach kan ik daardoor goed invoelen en inspelen op ieders belang.

Specialisatie

Ik ben extra thuis op het terrein van loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling en outplacement. Ik heb een sterk netwerk in het MKB in de Almeerse regio en ben aangesloten bij het Nobco (Nederlandse orde van Beroepscoaches).

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Amsterdam en Flevoland. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.