Pauline

Verkerke-Haas


Toon alleen E-coaches

Pauline Verkerke – Specialist outplacement, re-integratie UWV, spoor 2 re-integratie

Wat kun je van mij verwachten?

Een pragmatische en doelgerichte gesprekspartner met werk- , levenservaring en een goed netwerk. Wat ik belangrijk vind, is de persoon die tegenover mij zit. Iedereen mag zijn verhaal doen en in stappen ga ik samen met jou, kijken waar jouw mogelijkheden liggen. Iedereen beschikt over talenten, dan wel kwaliteiten, die op meerdere gebieden inzetbaar zijn. Dat wil ik middels maatwerk, graag aan jou laten zien.Een pragmatische en doelgerichte gesprekspartner met werk- , levenservaring en een goed netwerk. Wat ik belangrijk vind, is de persoon die tegenover mij zit. Iedereen mag zijn verhaal doen en in stappen ga ik samen met jou, kijken waar jouw mogelijkheden liggen. Iedereen beschikt over talenten, dan wel kwaliteiten, die op meerdere gebieden inzetbaar zijn. Dat wil ik middels maatwerk, graag aan jou laten zien.

Specialisatie

Als re-integratieprofessional voor id Plein, voer ik met name spoor 2 trajecten uit. Hierin ligt dan ook mijn specialisatie. Voor de kandidaat ben ik de coach en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een goede begeleiding van het proces en heb ik een adviserende rol richting werkgever. Naast spoor 2 trajecten, voer ik ook trajecten uit als loopbaancoaching, outplacement, diverse UWV-trajecten (Werkfit, naar Werk, maatschappelijke deelname) en haalbaarheidsonderzoeken.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Rotterdam. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching.