Thea

van der

Wallen


Toon alleen E-coaches

Thea van der Wallen – Specialist re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), Jobcoach. Specialisme AD(H)D

Wat kun je van mij verwachten?

Wat ik van klanten terugkrijg, is vooral mijn niet-oordelen. Bij loopbaancoaching is het (her)ontdekken van waarden – waar word je blij van – belangrijk om een richting te vinden, maar ook om zaken uit te sluiten. Ik coach face-to-face maar ook via e-coaching.
In 16 jaar had ik diverse functies bij de gemeente Den Haag. Allen stonden in het teken van het ontwikkelen van mensen richting de arbeidsmarkt. Waar ik op de ene afdeling meer sturend moest zijn, was op de andere afdeling juist motiveren en weerstand-doorbreken belangrijk. Na mijn ervaringen bij de gemeente Den Haag werk ik sinds 2013 als loopbaancoach, onder andere op het gebied van loopbaan.

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd op gebied van: coachen, AD(H)D, jobcoaching, arbeidsontwikkeling en re-integratie. Ik heb een groot netwerk in het Zoetermeerse bedrijfsleven.
 

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Zoetermeer. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.