Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Thea

van der

Wallen


Toon alleen E-coaches

Thea van der Wallen – Specialist re-integratie UWV, jobcoaching, onderwijs

Wat kun je van mij verwachten?

Bij loopbaancoaching is het (her)ontdekken van waarden – waar word je blij van – belangrijk om een richting te vinden, maar ook om zaken uit te sluiten. Wat ik van klanten terug krijg, is vooral mijn niet-oordelen. Ik coach face-to-face maar ook via telefoon of skype.
In 16 jaar had ik diverse functies bij de gemeente Den Haag. Allen stonden in het teken van het ontwikkelen van mensen richting te arbeidsmarkt. Waar ik op de ene afdeling meer sturend moest zijn, was op de andere afdeling juist motiveren en weerstand-doorbreken belangrijk. Na mijn ervaringen bij de gemeente Den Haag werk ik sinds 2013 als coach, onder andere op het gebied van loopbaan.

Specialisatie

Ik ben gespecialiseerd op gebied van: coachen, AD(H)D, jobcoaching, arbeidsontwikkeling en re-integratie. Ik heb een groot netwerk in het Zoetermeerse bedrijfsleven.
 

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in de regio Zoetermeer. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.