“>”>WerkFit – de eerste stap naar werk vanuit een UWV-uitkering


0
Locaties
0
Tevreden klanten sinds 2000
0
Netwerk van werkgevers
0
Baan gevonden

Effectieve begeleiding naar de volgende stap

Een kandidaat kan aan het werk, zodra diens belastbaarheid en inzetbaarheid daarvoor voldoende zijn. Gedurende het traject werkt de kandidaat aan vaardigheden, kennis en attitude. Onder begeleiding van een loopbaanprofessional onderzoekt de kandidaat in de praktijk diens mogelijkheden tot passend werk. Het opdoen van praktijkervaring biedt vele voordelen, de kandidaat:

Onze gespecialiseerde coaches

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit. Of je een aantal loopbaangesprekken wenst, of een werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd. Klik op hun profiel voor meer informatie.

Veranderen, herstellen, ontwikkelen en groeien gaat makkelijker, effectiever en succesvoller als je dit niet alleen hoeft uit te zoeken en te doen. Als expert op het gebied van veranderprocessen help ik je graag met het terugkrijgen van de regie op jouw leven. Ben je niet meer in staat om jouw huidige functie uit te voeren doordat je te maken hebt met fysieke en /of mentale beperkingen? Of heeft jouw huidige werkgever geen functie meer voor jou binnen het bedrijf? We gaan op gerichte wijze verkennen wat je precies nodig hebt en belangrijk vindt in jouw leven, zodat je weer klaar bent voor de arbeidsmarkt. 

We veranderen wat er echt toe doet voor jou. Dit heeft een positief effect op je energie, je mentale en fysieke veerkracht en je motivatie. Hierdoor verbetert je persoonlijke effectiviteit, kan je assertiever reageren, ben je je meer bewust van wat je waard bent waardoor sollicitatievaardigheden op duurzame basis verbeteren omdat je meesterschap ervaart in wat je kan, kent en wilt. 

Ik ondersteun je in het bepalen of verleggen van je grenzen, het opbouwen van zelfvertrouwen en het doseren van je energie binnen jouw mogelijkheden. We werken aan je gevoel van veiligheid, het omgaan met emoties, het (durven) innemen van ruimte en het aangaan van confrontaties. Je gaat merken dat je een betere focus ontwikkelt en bouwt aan een stevig fundament als basis voor jouw toekomstplannen. 

Mijn doel is dat jij 'deze Skills For Life' zelf kan inzetten en uitbouwen. De mensen die ik begeleid ervaren mij als een energieke en positieve coach die gericht ondersteunt bij het werken aan persoonlijk & professioneel leiderschap door:

  • je waarden en identiteit in kaart brengen: weet wat je kan, kent en wilt
  • vitaliteit & balans: evenwichtige in- en ontspanning
  • omgaan met stress: emotieregulatie en spanningsreductie
  • vergroten van zelfvertrouwen: fysieke en mentale veerkracht & weerbaarheid
Lees meer

Ik ben empathisch, praktisch en resultaatgericht ingesteld. Ik kijk graag samen met jou naar wat wel kan en luister goed naar wat je niet meer wil en/of kan. Om de juiste keuzes te maken onderzoeken we samen wat jouw doel is. Vaak weet je dit zelf al, maar is het nog niet concreet geworden. Met kleine stappen ga jij de richting uit die je op wilt gaan. Als je dan na een tijdje terug kijkt naar al deze genomen stapjes, kun je met trots terugkijken naar wat jij hebt bereikt. Jou begeleiden in jouw persoonlijke groei is waar ik blij van word. Bij mij kun je terecht als je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in je loopbaan. Dit zal soms noodgedwongen zijn, zoals bij ziekte, ontslag of een re-organisatie. Maar soms ook omdat je zelf wat anders wilt en niet precies weet hoe. Voor mij is ieder traject persoonlijk en anders. Ik zal altijd rekening houden met jouw persoonlijke wensen, kwaliteiten, talenten en vaardigheden. Het vinden van plezier in je werk, en het gevoel hebben dat je iets doet wat je leuk en belangrijk vind. Veel ervaring heb ik met mensen die na psychische problematiek en burn-out, en verlies weer aan het werk gaan. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en doorloop nu de 4 jarige opleiding tot psychodynamisch therapeut. Ik kan putten uit ruim 15 jaar ervaring in verschillende functies in het bedrijfsleven en netwerk in Den Haag en omstreken.

Lees meer

No-nonsense, out of the box en doelgericht.

Lees meer

Als registerarbeidsdeskundige weeg ik de belasting van de medewerker/betrokkene versus de vastgestelde belastbaarheid door de bedrijfsarts/verzekeringsarts. Voor medewerker en soms ook voor de werkgever is het vaak de eerste en enige keer dat zij met langdurig verzuim en de Wet verbetering poortwachter te maken krijgen. 

Ik vind het belangrijk om werkgever en medewerker ruim en volledig te informeren over het proces, de stappen en de mogelijkheden. Hierbij kijkend naar de relatie tussen werkgever en medewerker.
Met het onderzoek en de opgestelde rapportage wordt een volgende stap gezet in het re-integratieproces en wordt voldaan aan de onderzoekplicht van werkgever alsmede de re-
integratieplicht van de medewerker.

Lees meer

“>”>Opbouw van WerkFit traject bij id Plein

We leren de kandidaat zich op basis van de verkregen inzichten actief op de arbeidsmarkt te promoten.