Anne

Vink - van der Schalk


Toon alleen E-coaches

Anne Vink-van der Schalk – Specialist outplacement, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), spoor 2 re-integratie

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben empathisch, praktisch en resultaatgericht ingesteld. Ik kijk graag samen met jou naar wat wel kan en luister goed naar wat je niet meer wil en/of kan. Om de juiste keuzes te maken onderzoeken we samen wat jouw doel is. Vaak weet je dit zelf al, maar is het nog niet concreet geworden. Met kleine stappen ga jij de richting uit die je op wilt gaan. Als je dan na een tijdje terug kijkt naar al deze genomen stapjes, kun je met trots terugkijken naar wat jij hebt bereikt. Jou begeleiden in jouw persoonlijke groei is waar ik blij van word. Bij mij kun je terecht als je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in je loopbaan. Dit zal soms noodgedwongen zijn, zoals bij ziekte, ontslag of een re-organisatie. Maar soms ook omdat je zelf wat anders wilt en niet precies weet hoe. Voor mij is ieder traject persoonlijk en anders. Ik zal altijd rekening houden met jouw persoonlijke wensen, kwaliteiten, talenten en vaardigheden. Het vinden van plezier in je werk, en het gevoel hebben dat je iets doet wat je leuk en belangrijk vind. Veel ervaring heb ik met mensen die na psychische problematiek en burn-out, en verlies weer aan het werk gaan. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en doorloop nu de 4 jarige opleiding tot psychodynamisch therapeut. Ik kan putten uit ruim 15 jaar ervaring in verschillende functies in het bedrijfsleven en netwerk in Den Haag en omstreken.

Specialisatie

Ik begeleid op het gebied van: Persoonlijke ontwikkeling Re-integratie (UWV en spoor 2 ) Loopbaan (o.a. ontwikkeladvies trajecten, outplacement) Vitaliteit/Balans/Grip op stress.

In mijn loopbaan heb ik diverse doelgroepen begeleid en succesvol bemiddeld naar een (andere) baan. Ik ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). NOBCO staat bekend als dé organisatie voor professionele coaches met kennis en ervaring. Ik maak graag kennis met je in een persoonlijk (en vrijblijvend) intakegesprek!

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Den Haag. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling..