Onze diensten

Iedereen draait het liefst volwaardig mee in de maatschappij. Ook wanneer er sprake is van een lichamelijke of andersoortige beperking. Of wanneer iemand boventallig of arbeidsongeschikt raakt. Of wanneer iemand om een andere reden op zoek moet naar een nieuwe baan. id Plein begeleid hen naar passend en liefst duurzaam werk. Dit doen we -met veel succes- al meer dan 20 jaar. 

Ons motto is ‘Doen wat werkt = weten wat werkt!.’ Daarom volgen wij de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en passen de meest recente kennis toe in onze methodieken en diensten. Zo werken we constant aan het beste resultaat voor onze klanten. 

Omdat wij bestaan uit een landelijk netwerk van coaches met een grote diversiteit aan specialismen, hebben wij onze diensten opgedeeld in een aantal categorieën. Diensten gericht op: 

  • werkgevers die o.a. te maken hebben met uitval van zieke medewerkers, ontslag n.a.v. een reorganisatie of het verbeteren van het duurzaam inzetbaarheid beleid binnen de organisatie
  • werknemers die zelf uitgevallen zijn door ziekte, dreigen uit te vallen of geconfronteerd worden met het verlies van hun baan.
  • werknemers die een uitkering ontvangen.
  • mensen die werkzaam zijn in het onderwijs. Dit kunnen werkgevers en HR functionarissen zijn, maar ook docenten die op een of andere manier met hun loopbaan aan de slag moeten.

Kies de optie waar u zich het meest bij thuis voelt en bekijk de diensten die wij aanbieden. Komt u er niet uit? Neem dan vooral contact op met een van onze adviseurs, zij kunnen u ongetwijfeld verder helpen! U kunt bellen naar 085 – 0495160 of een e-mail sturen naar info@idplein.nl. Wij horen graag van u!