Malou

Snel


Toon alleen E-coaches

Malou Snel – Specialist re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoach. Specialist burn-out & stress

Wat kun je van mij verwachten?

Loopbaanbegeleiding van A tot Z!

Ben je op het punt gekomen dat je iets wilt veranderen in jouw loopbaan, bijvoorbeeld omdat je op mentaal of fysiek vlak bent vast gelopen in je werk? Dan kun je met een heleboel vragen zitten… Vragen als ‘dit wil ik niet meer, maar wat wil ik dan wel?’ of  ‘dit kan ik niet meer, maar wat kan (en wil) ik dan wel?’ kunnen door je hoofd gaan spoken. En hoe en waar begin je? Gelukkig beantwoordt loopbaancoaching al jouw vragen en helpt je bij het maken van keuzes waar jij écht achter staat en bij het vinden van werk dat écht past bij jouw interesses, kwaliteiten en drijfveren, rekening houdend met de eventuele belastbaarheid.

Als ervaren re-integratie- en loopbaancoach heb ik tientallen mensen mogen helpen om het beste uit hun loopbaan te halen. Van het geven van inzicht in eigen persoonlijkheid, valkuilen en patronen tot aan het versterken en uitdragen van het ‘personal brand’ om daadwerkelijk voor die ideale baan in aanmerking te komen. Tevens heb ik ruim tien jaar ervaring in het recruitment vak, waardoor mijn kennis van de markt breed georiënteerd is en mijn netwerk groot en divers. Tot slot ben ik Noloc Jobcoach gediplomeerd en afgestudeerd in Human Resource Development. Dit maakt dat ik jou goed op weg kan helpen met jouw loopbaan, zodat jij weer vol vertrouwen aan het werk kan en veel plezier, energie en voldoening uit je werk haalt!

Specialisatie

Ik werk als loopbaancoach in Zeist of online, waarbij ik mij gespecialiseerd heb in het uitvoeren van UWV re-integratietrajecten (werkfit en naar werk). Ik begeleid mensen van verschillende doelgroepen, alhoewel het merendeel van mijn cliënten hoogopgeleid is, zich onder de vijftig jaar bevindt of zelfstandig ondernemer is/wil worden. Belemmeringen waarin ik in gespecialiseerd ben zijn: ADHD/ADD, assertiviteit/weerbaarheid, autisme, burn-out/stress, chronische ziekte, concentratieproblemen/werkgeheugenproblemen, depressie, hoogbegaafdheid, hoog gevoeligheid, fysieke beperkingen, onzekerheid, rouw/verlies, schulden, verslaving en weerstand.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Zeist e.o. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.