Mila

Sahadew Lall


Toon alleen E-coaches

Mila Sahadew Lall – Specialist re-integratie UWV(modulair, Werkfit maken en Naar Werk), re-integratie spoor 2. Specialist Burn-out

Wat kun je van mij verwachten?

Een coach die realistisch is met een pragmatische aanpak, dat is wat mij typeert als loopbaancoach.

Ik onderzoek samen met jou welke mogelijkheden er zijn en kijk vooral naar de positieve dingen die de toekomst te bieden heeft. Ik voel goed aan welke interventiestijlen nodig is bij de situatie. Aan het einde blik ik terug om de zichtbare resultaten te benadrukken.

Mijn uitgangspunt is dat je een traject niet alleen doet, maar dat we samen een reis maken op zoek naar een werkplek waar jij blij van wordt. 

Ik heb ruime ervaring in arbeidsbemiddeling, recruitment/ziekteverzuimpreventie /casemanagement en persoonlijke ontwikkeling. Ook heb ik een erkend coach opleiding afgerond.

Specialisatie

Specialismes:

  • Burn-out
  • Fysieke beperkingen
  • Conflicthantering

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Den Haag. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.