Quickscan "Evidence-Based HR:
Wat gaat goed en wat kan beter?"

Bij id Plein begrijpen we dat de wereld van HR voortdurend in beweging is. HR-professionals, managers en directeuren staan voor de uitdaging om de effectiviteit van hun beleid te maximaliseren, vaak met beperkte middelen. Dat kan door consequent te kiezen voor tools die betrouwbaar en bewezen effectief. Daarom introduceren we de Quickscan Evidence-Based HR.

Verbeter je HR beleid in enkele weken

HR-instrumenten en methodieken voor selectie, talentmanagement, on- en offboarding zijn talrijk, maar hoe weet je wat werkt en wat niet? Onze Quickscan biedt inzicht in de betrouwbaarheid van je huidige HR-toolkit en hoe je deze kunt verbeteren voor meer efficiëntie en kostenbesparing.

 

Waarom kiezen voor deze quickscan?

 • Tijdbesparing
  Vergeet de urenlange vergaderingen om het ideale HR-beleid uit te stippelen. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie kunnen we binnen 2 weken tot 2 maanden een compleet advies uitbrengen.

   

 • Kostenbesparing
  Veel bedrijven verliezen geld aan ineffectieve HR-praktijken. Wij helpen te kiezen voor instrumenten die het meest betrouwbaar zijn.

   

 • Onafhankelijk en objectief
  We zijn niet gebonden aan aanbieders van commerciële HR-instrumenten of methoden. Ons advies is uitsluitend gebaseerd op betrouwbare wetenschappelijke onderzoeken.
A stressed-out woman is chatting with her mental health counselor. She is explaining her problems. She is staying positive with a smile.

"De scan hielp me mijn directie te overtuigen"

Het management stelde voor om een test te gebruiken waar ik heel slechte ervaringen mee heb. De scan hielp me hen te overtuigen dat er een beter, en goedkoper instrument beschikbaar is.
HR-manager

Onze​ ​missie en expertise

id Plein timmert sinds 2000 aan de weg als landelijke partij op het gebied van re-integratie en hr-beleid. Nadat we zelf enkele keren met tools hebben gewerkt die wonderen beloven, maar weinig resultaat opleverden, verdiepten we ons in Evidence Based HR. Tot onze verbazing constateerden we, dat een groot deel van de HR-toolkit wel effectief lijkt, maar dat verre van is. Ons eigen HR-beleid hebben we daarna grondig omgegooid op basis van onderzoeken naar de effectiviteit van methoden, gecombineerd met beschikbare wetenschappelijke kennis uit de psychologie en het menselijk gedrag. Medewerkers en organisaties verdienen een hr-beleid dat gestoeld is op betrouwbare uitgangspunten en daar draagt deze quickscan aan bij.

Brochure aanvragen

  pexels-photo-4098228

  Gerelateerde diensten

  Re-integratie 2e spoor

  Spoor 2 biedt geen ruimte voor amateurisme! Re-integratie spoor 2 is een specialisme. Een traject dient nauwgezet aan alle..

  Re-integratie 3e spoor

  Investeer in het verhogen van de belastbaarheid van ex-werknemers in de WGA! id Plein biedt ex-werknemers met benutbare…

  Arbeidsdeskundig onderzoek

  Snelle en deskundige afhandeling! Niet alleen voor de gezondheid van uw werknemer, maar vooral ook om de voortgang van de…

  Duurzame inzetbaarheid - Loopbaan APK

  Onderdeel van een efficiënt duurzaam inzetbaarheidsbeleid is de Loopbaan APK. Een periodiek moment om de ontwikkeling en…

  WW - Casemanagement

  Het doel is een zo kort mogelijke weg naar nieuw werk. id Plein bepaalt in overleg met de organisatie en de (ex-)medewerker…

  Loopbaancoaching

  Zit je carrière op slot en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het is heel goed mogelijk dat je jezelf na…

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?