Werkhoven

Werkhoven

Effectieve begeleiding naar de volgende stap

In ons netwerk van loopbaanprofessionals zijn er verspreid over het land coaches met kennis, ervaring, en niet onbelangrijk, een netwerk in “Sandra Djukanovic – Specialist outplacement, re-integratie UWV (Werkfit maken en Naar Werk) , re-integratie spoor 2. Speciallist vitaliteit”. Woon je in de buurt van Sandra Djukanovic – Specialist outplacement, re-integratie UWV (Werkfit maken en Naar Werk) , re-integratie spoor 2. Speciallist vitaliteit en wil je je oriënteren op je volgende carrièrestap, loopbaancoaching voor je huidige werk of concrete hulp bij het vinden van een nieuwe baan? Neem dan contact op met één van onze specialisten in of bij Sandra Djukanovic – Specialist outplacement, re-integratie UWV (Werkfit maken en Naar Werk) , re-integratie spoor 2. Speciallist vitaliteit. De meesten hebben meer dan 10 jaar ervaring, en kunnen jou zeker verder helpen.

Onze werkwijze

Wij doen wat werkt, omdat we weten wat werkt. Sinds 2000 voeren we re-integratie, spoor 2 en loopbaantrajecten uit in het hele land en voor verschillende doelgroepen. Ook voor mensen in Sandra Djukanovic – Specialist outplacement, re-integratie UWV (Werkfit maken en Naar Werk) , re-integratie spoor 2. Speciallist vitaliteit voeren we al ruim 15 jaar trajecten uit. Onze aanpak is praktisch, doelgericht en evidence based. Niet volgens een vaste methode, maar met een bewezen aanpak die past bij de vraag van de klant. Daarbij stellen we de klant centraal en werken doelgericht. Zo garanderen wij dat iedere hulpvraag op de beste passende wijze wordt behandeld.

Vrijblijvend gesprek?

Neem contact op met ons hoofdkantoor als je meer wilt weten over wat we voor je kunnen betekenen. Telefonisch kunnen we je ook helpen kiezen voor de coach die het beste bij je past. Zo zijn we op werkdagen te bereiken van 9 tot 17 via 085 – 0495160. Of mail ons via info@idplein.nl en we nemen de volgende werkdag contact met je op. 

Onze gespecialiseerde coaches
in de buurt van Sandra Djukanovic – Specialist outplacement, re-integratie UWV (Werkfit maken en Naar Werk) , re-integratie spoor 2. Speciallist vitaliteit

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit. Of je een aantal loopbaangesprekken wenst, of een werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn actief in Sandra Djukanovic – Specialist outplacement, re-integratie UWV (Werkfit maken en Naar Werk) , re-integratie spoor 2. Speciallist vitaliteit. Klik op hun profiel voor meer informatie.

Van mij mag je verwachten dat ik altijd uitga van expertise verdeling. Ik als expert op gebied van vitaliteit en alle gerelateerde thema’s. En jij als expert op gebied van jou. Zo gaan we sámen aan de slag. Je doet het zelf, maar niet alleen. Ik help je jouw talenten te herkennen en erkennen en laat je zien hoe je ze kunt inzetten of zelfs verder kunt ontwikkelen. Je vindt in mij een eerlijke, oprechte en authentieke loopbaancoach die aandacht heeft voor jou en je situatie. Ik ga uit van en richt me op het positieve zonder voorbij te gaan aan teleurstelling en tegenslag. Er zijn namelijk 2 kanten van de medaille.

Werk levert een belangrijke bijdrage aan zingeving. Werk kunnen doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, is essentieel. We zoeken als mens verbinding en hebben een natuurlijke behoefte om tot een groep te behoren. Vervolgens willen we ook graag een toegevoegde waarde leveren aan die groep door onze competenties in te zetten. En als laatste willen we graag onszelf kunnen zijn in die groep, met onze leuke kanten en onze nukken en grollen. Een baan hebben levert dit allemaal. En welke functies ikzelf ook heb uitgevoerd, ik ben altijd op zoek gegaan naar werk waar ik die voldoening uithaalde. Waar ik die toegevoegde waarde kon leveren. En toegevoegde waarde is er altijd als je werkt vanuit je talenten, vanuit datgene waar je van nature goed in bent.En dat is precies waar we samen naar op zoek gaan. Waar ben je goed in? Wat vind je leuk om te doen? En welke volgende stap kan hierin gezet worden. Dit levert als resultaat dat jij een baan vindt die echt bij je past, bij jouw natuurlijke competenties en waarden.

Met deze mensgerichte, positieve en oprechte instelling weet ik je altijd een ander nieuw perspectief te laten zien.

Lees meer

Loopbaanbegeleiding van A tot Z!

Ben je op het punt gekomen dat je iets wilt veranderen in jouw loopbaan, bijvoorbeeld omdat je op mentaal of fysiek vlak bent vast gelopen in je werk? Dan kun je met een heleboel vragen zitten... Vragen als ‘dit wil ik niet meer, maar wat wil ik dan wel?’ of  ‘dit kan ik niet meer, maar wat kan (en wil) ik dan wel?’ kunnen door je hoofd gaan spoken. En hoe en waar begin je? Gelukkig beantwoordt loopbaancoaching al jouw vragen en helpt je bij het maken van keuzes waar jij écht achter staat en bij het vinden van werk dat écht past bij jouw interesses, kwaliteiten en drijfveren, rekening houdend met de eventuele belastbaarheid.

Als ervaren re-integratie- en loopbaancoach heb ik tientallen mensen mogen helpen om het beste uit hun loopbaan te halen. Van het geven van inzicht in eigen persoonlijkheid, valkuilen en patronen tot aan het versterken en uitdragen van het ‘personal brand’ om daadwerkelijk voor die ideale baan in aanmerking te komen. Tevens heb ik ruim tien jaar ervaring in het recruitment vak, waardoor mijn kennis van de markt breed georiënteerd is en mijn netwerk groot en divers. Tot slot ben ik Noloc Jobcoach gediplomeerd en afgestudeerd in Human Resource Development. Dit maakt dat ik jou goed op weg kan helpen met jouw loopbaan, zodat jij weer vol vertrouwen aan het werk kan en veel plezier, energie en voldoening uit je werk haalt!

Lees meer

No nonsens, direct, resultaatgericht, geen poespas, dat typeert mij. Ik luister naar je verhaal, help met het benoemen van de context en ondertitel waar je het nodig hebt. Ik help met een plan maken om je verder te helpen en zorg ervoor dat je overzicht behoudt welke stappen je nog wilt zetten.

Als je het wilt zien, zul je merken dat ieder mens uniek is. Het is de kunst om dat tot bloei te laten komen. Met vertrouwen en acceptatie help je mensen om zelf in te zien wat ze al in zich hebben. Door rekening te houden met hun behoeften en ruimte te geven om op eigen tempo in beweging te komen kunnen ook zij hun talent tot bloei laten komen. Het start met acceptatie van wie ze zijn, inzicht vergroten in hun kwaliteiten en door werk te bieden dat ertoe doet. Als je iets met plezier en inzet kunt doen, dan word je er vanzelf steeds beter in. Dat moet dan uiteindelijk kunnen leiden naar betaald werk en een zelfstandig leven.

Lees meer

Mijn stijl omschrijft zich als doelgericht, indien nodig confronterend en altijd met humor: Lachen als medicijn. Humor werkt bevrijdend en geeft ruimte in het hoofd waardoor nieuwe perspectieven ontstaan. In een traject wisselen beschouwend en praktisch elkaar af: Het ene gesprek staan we bijvoorbeeld stil bij wat jou tegenhoudt en hoe hier mee om te gaan om het gesprek daarna hands-on bezig te gaan met alle facetten van het sollicitatieproces. 

Ik richt mij op loopbaancoaching in de breedste zin van het woord: Of je nu wilt doorgroeien in je huidige functie of snel een nieuwe baan wilt, met passie en plezier help ik jou daarbij. Waar nodig neem ik je even bij de hand zodat je vervolgens vol zelfvertrouwen de regie kan terugnemen. Vanuit verschillende invalshoeken ga je kijken naar onder andere je kwaliteiten, drijfveren en competenties maar staan we ook stil bij je valkuilen en belemmerende overtuigingen. We werken resultaatgericht en in een veilige omgeving kun je experimenteren en oefenen met nieuw verworven inzichten. 

Lees meer

Kennismaking aanvragen

  pexels-photo-4098228

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?