Re-integratie voor mensen met Autisme

Zoek je een loopbaancoach met kennis van Autisme bij jou in de buurt?
id Plein heeft de specialist bij jouw arbeidsmarktvraag.

Heb je Autisme en ben je op zoek naar een loopbaan- of re-integratiecoach? Bij id Plein werken ervaren re-integratie en loopbaanspecialisten in het hele land met kennis van Autisme.

Onze senior coaches hebben meer dan 10 jaar ervaring, en ieder met diens eigen specialisme.

Twijfel je of je huidige baan of functie nog bij je past? Samen met je coach vind je de baan en de werkomgeving die beter aansluit op jouw kwaliteiten en ambities. We helpen je actief in de zoektocht naar een passend werk.

Dankzij ons grote netwerk van werkgevers vinden we die volgende baan. Benieuwd hoe we dat doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Specialistische coaching voor werkenden en werkzoekenden met Autisme.

Onze aanpak is praktisch en persoonlijk, waarbij we zoeken naar de optimale match tussen jouw kwaliteiten, je persoonlijke waarden en ambities, eventuele belemmeringen en de vraag op de arbeidsmarkt. Daarbij werken we niet met een standaardmethode, maar bouwen het traject op maat.

 • Kies eerst zelf je coach die gespecialiseerd is in Autisme.
 • Samen met je coach verken je verleden, heden, en toekomst en stelt dan een Plan van Aanpak op, met jouw kwaliteiten en ambities als basis.

Doen wat werkt” is ons motto, al bijna 25 jaar. We zijn uniek in Nederland met onze evidence-based aanpak.

Onze Autisme-specialisten hebben een ruime ervaring. Gecombineerd met een grondige persoonlijke analyse, effectieve methodes en een dosis empathie en humor, maken we ons motto waar.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Benieuwd naar onze diensten? Ons team van ervaren coaches staat klaar om je te begeleiden naar een nieuwe toekomst, afgestemd op jouw kwaliteiten en ambities. Ontdek welke coach en traject bij jou past.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur via 085 – 0495160, WhatsApp, of ons contactformulier. We nemen de volgende werkdag contact op, klaar om je carrière een boost te geven.

Dit zijn onze coaches die gespecialiseerd zijn in Autisme:

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject (spoor 2) zit. Wil je een paar loopbaangesprekken, of zoek je een compleet Werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd in Autisme. Klik op hun profiel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mijn kernwaarden zijn betrouwbaarheid en gelijkwaardigheid. Ik vind het belangrijk om in mijn werk naast de cliënt te gaan staan en een open communicatie is voor mij essentieel in dit proces.

Het is mijn missie om niet alleen professionele ondersteuning te bieden, maar ook een empathische houding aan te nemen tijdens jouw re-integratieproces. Met een afgeronde opleiding in Social Work en mijn ervaring in de zorg, beschik ik over de kennis en vaardigheden om jou te begeleiden op jouw unieke reis. Ieder mens is uniek en volgt op eigen tempo zijn eigen proces.

Mijn aanpak kenmerkt zich door 'zacht op de relatie, hard op de inhoud.' Zodra een kandidaat met een loopbaanvraag bij mij komt, zelfstandig of via de werkgever, dan weet ik dat er een verhaal achter zit. Voor dit verhaal en de kennismaking neem ik graag de tijd. Natuurlijk zijn er voor elk traject wel kaders waarbinnen gewerkt wordt. Binnen die kaders, pas ik maatwerk toe. Door het creëren van die juiste omstandigheden, waaronder een veilige omgeving, begrip en aandacht, weet ik tot resultaat te komen samen met de cliënt en de opdrachtgever. Of dit nu een Poortwachterproof dossier is, of een coaching traject waarin concrete stappen gezet worden. Ik probeer altijd naar het best mogelijke resultaat te streven dat mogelijk is in een dossier.

Ik ben een enthousiaste, betrokken en resultaatgerichte loopbaancoach. Ik zet jou graag in beweging om te streven naar een (nieuw) toekomstperspectief wat jou voldoening geeft! Ik heb zo'n 10 jaar ervaring in het HR vakgebied, waarbij ik veel kennis heb opgedaan van loopbaan en organisaties. In deze periode heb ik een breed netwerk aan bedrijven opgebouwd in de regio Drechtsteden / Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkelt tot loopbaancoach. Mijn ervaring ligt vooral in het coachen en begeleiden van medewerkers in een spoor 2 traject, re-integratie of verdere ontwikkeling binnen een organisatie. Hier help ik jou dan ook graag mee!

Samen verkennen we mogelijkheden en ontdekken we wat echt bij je past. Wat wil je bereiken en hoe overwin je uitdagingen en beperkingen? Met mijn uitgebreide ervaring in diverse sectoren begrijp ik de variëteit en dynamiek van professionele carrières. Mijn rol beperkt zich niet tot het ondersteunen van duurzaam werk, maar omvat ook praktische zaken zoals het opstellen van een cv en sollicitatiebrief. Mijn aanpak richt zich op het inzichtelijk maken van vooruitgang, zodat je met trots kunt reflecteren op persoonlijke groei. We zorgen ervoor dat het aansluit bij jouw doelen en behoeften. Ontdek met mij niet alleen hoe je carrièredoelen bereikt, maar ook hoe je een dieper inzicht krijgt in jezelf en de diverse mogelijkheden die voor je liggen. 

Ik begeleid trajecten voor 'werkfit', 'naar werk' en ben een jobcoach, zowel online als op locatie in Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en Zeeland.

In mijn werk als loopbaancoach ligt mijn focus vooral op hoe ik anderen zo goed mogelijk en effectief kan helpen. Ik bied ondersteuning, faciliteer, breng mijn kennis, vaardigheden en netwerk in. Met mijn geduld en toewijding, relativeringsvermogen en positiviteit kunnen we veel bereiken. Ik bied een aandachtig en luisterend oor, kijk naar wie je bent. Het spreekt voor zich dat je je veilig en vertrouwd voelt tijdens jouw traject. 

Met mijn coaching help ik je om meer of andere waardevolle mogelijkheden te ontdekken, je te motiveren en aan te moedigen om krachtige keuzes te maken en ook om daarin je grenzen te stellen.

Door de dingen vanuit een andere invalshoek te bekijken kun je vaak al de juiste keuzes maken, weet je wat je kunt, wat je talent is, kom je in beweging en ga je stappen zetten zodat je verder kunt. Alles begint met een eerste stap, ik begeleid jou daarbij, stap voor stap op weg naar nieuw perspectief. Zodat je weer deel kunt gaan uitmaken van de arbeidsmarkt op de manier die past bij wie jij bent, waar je vandaan komt, wat je (aan)kunt en waar je blij van wordt en zet jij jouw talent in waar die het beste tot zijn recht komt en ook wordt gewaardeerd, win-win. 

Met 40 jaar ervaring, in managementfuncties en als ondernemer, en gewerkt te hebben in uiteenlopende branches in het bedrijfsleven, beschik ik over goede arbeidsmarktkennis en een groot netwerk.


 

Ik stel me luisterend en open op en ben oprecht geïnteresseerd in ieder mens. Ik ben als loopbaancoach praktisch, betrokken en ik houd graag het doel voor ogen. Ik stel graag samen met jou vast wat jouw drijfveren, waarden en kwaliteiten/vaardigheden zijn. Uiteraard moet duidelijk worden welk concreet doel je nastreeft. Ik ondersteun je bij dit denkproces, door samen met jou een stappenplan te maken. We zullen bespreken wat je zelf kan doen, wat je wilt leren, en wat ik kan doen.  Ik zal mijn netwerk inzetten en contacten leggen, als dat nodig is om voor jou deuren te openen.

Als het om wat voor reden dan ook hapert in je loopbaan is het goed om een pas op de plaats te maken. Het hebben van werk is immers een belangrijke pijler in het leven. Dat betekent dat je soms opnieuw keuzes moet maken ten aanzien van je loopbaan. Uit ervaring weet ik hoe onzeker het je kan maken als je basiszekerheid van een baan wegvalt.

Na voltooiing van mijn opleiding aan de hbo-opleiding 'Academie Mens Arbeid' werk ik al 30 jaar in de arbeidsbemiddeling en re-integratie. In al die jaren heb ik me bijgeschoold door diverse trainingen en opleidingen te volgen. 
 

Veranderen, herstellen, ontwikkelen en groeien gaat makkelijker, effectiever en succesvoller als je dit niet alleen hoeft uit te zoeken en te doen. Als expert op het gebied van veranderprocessen help ik je graag met het terugkrijgen van de regie op jouw leven. Ben je niet meer in staat om jouw huidige functie uit te voeren doordat je te maken hebt met fysieke en /of mentale beperkingen? Of heeft jouw huidige werkgever geen functie meer voor jou binnen het bedrijf? We gaan op gerichte wijze verkennen wat je precies nodig hebt en belangrijk vindt in jouw leven, zodat je weer klaar bent voor de arbeidsmarkt. 

We veranderen wat er echt toe doet voor jou. Dit heeft een positief effect op je energie, je mentale en fysieke veerkracht en je motivatie. Hierdoor verbetert je persoonlijke effectiviteit, kan je assertiever reageren, ben je je meer bewust van wat je waard bent waardoor sollicitatievaardigheden op duurzame basis verbeteren omdat je meesterschap ervaart in wat je kan, kent en wilt. 

Ik ondersteun je in het bepalen of verleggen van je grenzen, het opbouwen van zelfvertrouwen en het doseren van je energie binnen jouw mogelijkheden. We werken aan je gevoel van veiligheid, het omgaan met emoties, het (durven) innemen van ruimte en het aangaan van confrontaties. Je gaat merken dat je een betere focus ontwikkelt en bouwt aan een stevig fundament als basis voor jouw toekomstplannen. 

Mijn doel is dat jij 'deze Skills For Life' zelf kan inzetten en uitbouwen. De mensen die ik begeleid ervaren mij als een energieke en positieve coach die gericht ondersteunt bij het werken aan persoonlijk & professioneel leiderschap door:

 • je waarden en identiteit in kaart brengen: weet wat je kan, kent en wilt
 • vitaliteit & balans: evenwichtige in- en ontspanning
 • omgaan met stress: emotieregulatie en spanningsreductie
 • vergroten van zelfvertrouwen: fysieke en mentale veerkracht & weerbaarheid

Wat jij gewoon vindt, maakt jou bijzonder.

Achterhalen wat dat is dat jou bijzonder maakt, daar help ik je graag bij. Ik ben mensgericht en resultaatgericht. Met een achtergrond als loopbaancoach, econoom en meditatieleraar breng ik aandacht mee en analyse, zodat de klant snel en met plezier stappen zet in re-integratie en loopbaan.

Ik heb een breed netwerk in Rotterdam en omstreken in overheid, communicatie, cultuur, dienstverlening, financieel-economisch werk, industrie en ICT, onderwijs en wetenschap, transport, welzijn, zorg.

Sinds 2008 werk ik als loopbaancoach, daarvoor 18 jaar als econoom in profit en non-profit.

Wat is er mooier dan iemand helpen weer simpelweg gelukkig te worden en plezier te hebben in zijn leven en werk? Ik werk nu ruim 25 jaar in de arbeidsbemiddeling en re-integratiesector en het geeft nog steeds een enorme kick en motivatie om iedereen die (een beetje) hulp kan gebruiken, op een hele persoonlijke en positieve manier te begeleiden en te ondersteunen. Dit alles door met een nuchtere kijk op zaken, resultaat gericht en een hele persoonlijke aanpak, met je aan de slag te gaan. Met de inzet van mijn netwerken en brede ervaring levert dit altijd wel een resultaat op waar je concreet mee verder kunt en zo je doel behaalt. 
 

No-nonsense, out of the box en doelgericht.

Of je nu het idee hebt dat je stil staat of dat het je allemaal teveel is geworden; ik coach jou naar de juiste focus zodat jij in je kracht staat. Door jouw doel(en) te bepalen vanuit het hier-en-nu, jouw mogelijkheden te verkennen en door het opstellen van een actieplan worden levens- en loopbaanwensen inzichtelijk. Je vindt de reden waarom je letterlijk en figuurlijk opstaat. 

Ik richt me op een betrokken wijze op jouw cirkel van invloed zodat je komt waar jij wil zijn. Het roer omgooien door omstandigheden heb ik persoonlijk ervaren. Ik weet hoe dat voelt en wat daar allemaal bij komt kijken. Na een jarenlange carrière in loondienst in de zorg heb ik deze switch gemaakt om er nu voor jou te zijn. Hierbij heb ik oog voor de invloed van jouw werk -privébalans en hoe jouw inkomstenbron daar een rol in speelt. 

Aandacht en tijd nemen voor jouw verhaal is mijn uitgangspunt. De situatie waar jij je in begeeft is uniek en roept vragen op. Het vormt het startpunt van het coachtraject waar je keuzes gaat maken. Gaandeweg krijg je andere inzichten en regie op jouw sterke en verder te ontwikkelen punten. Waar worstel je (nog) mee? Wat verdient aandacht? Wat wil je loslaten om te kunnen zijn waar jij wíl zijn. Doe wat werkt voor jóu!

Als loopbaancoach zoek ik altijd naar een positieve benadering om mensen te begeleiden op hun weg naar werk. Ik ben een pragmatische, betrokken, vlotte, creatieve, onafhankelijke, resultaatgerichte en empathische arbeids- en organisatiepsycholoog/trainer en luister naar jouw verhaal.  

Wat kan ik je bieden? 

Arbeidsmarktoriëntatie, persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, balans werk/privé herstellen, profilering en arbeidsmarktbenadering, competenties, drijfveren, sociale en communicatieve vaardigheden verbeteren, netwerken, maken sollicitatie middelen, vergroten sollicitatievaardigheden, inzetten loopbaantesten, belastbaarheid in kaart brengen na ziekte. 

Aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP). 

Ik ben benieuwd naar jouw achtergrond!

Kom vrijblijvend kennismaken.

  pexels-wallace-chuck-2287252.jpg

  Blog

  id Plein - blog autisme

  Een succesvolle zoektocht: Het verhaal van Peter

  Het pad naar een bevredigende carrière kan voor velen een hobbelige weg zijn, vol met vallen en opstaan. Voor Peter, een jongeman met autisme die zijn weg zocht door verschillende proefplaatsingen, was dit niet anders. Maar zijn verhaal illustreert de kracht van doorzettingsvermogen en zelfontdekking. ...
  id Plein - Blog autisme

  Hoog en Laag Functionerend Autisme in perspectief

  Autisme spectrum stoornis (ASS) is een complexe neurologische conditie die een breed scala aan kenmerken en uitdagingen omvat. Een onderscheid dat vaak wordt gemaakt binnen het spectrum is tussen hoog functionerend autisme (HFA) en laag functionerend autisme (LFA). In deze blog verkennen we deze termen, brengen we nuances aan en...
  id Plein Blog - autisme

  Autisme en culturele diversiteit: Een diepere blik op Niet-westerse perspectieven

  Autisme spectrum stoornis (ASS) is een neurologische conditie die wereldwijd voorkomt, maar de manier waarop het begrepen en ervaren wordt, kan variëren afhankelijk van culturele contexten. In deze blog verkennen we de intersectionaliteit van autisme en niet-westerse achtergronden, waarbij we aandacht besteden aan de unieke uitdagingen en sterke punten die...
  Damla BulutDamla Bulut ★★★★★ Voor mijn re-integratie vorig jaar nam ik contact op met drie bureaus, twee daarvan uit mijn woonplaats (Zwolle). Ik kon bij het ene bureau niet op korte termijn geholpen worden en het andere bureau zou uitzoeken met wie ik een gesprek kon krijgen. Gelukkig had ik succes bij het derde bureau, namelijk bij id Plein in Heino. Ik kon vrij direct een afspraak maken en had een fijn klikgesprek met Christi (mijn coach), ik wist vanaf het begin dat ik echt begrepen en geholpen zou worden. Het werkfit-traject was goed gedefinieerd en opgesteld, met duidelijke stappen en doelen. Eigen inbreng werd gestimuleerd en gewaardeerd, hierdoor voelde het als een ontwikkelproces ipv aaneengeschakelde opdrachten/verplichtingen. Mijn complimenten aan Id plein en aan Christi! Ik raad ze beiden hartelijk aan! Je zult er geen spijt van krijgen!Lubertha HofstedeLubertha Hofstede ★★★★★ Mede op advies van mijn re-integratiebegeleider gekozen voor een coachingstraject bij Marjolein Kalter vanwege het feit dat ze snel 'to the point' kan komen. En daar heb ik géén spijt van! Al snel voelde ik mij vertrouwd, voor mij een heel belangrijk aspect, waardoor ik mij ook kwetsbaar op heb durven stellen. Marjolein weet waar ze het over heeft, is respectvol, tevens kritisch en concreet en maakt je bewust van je eigen handelen. De begeleiding van Marjolein heb ik dan ook als zeer waardevol ervaren.esmiranda lintsesmiranda lints ★★★★★ Erg fijne ervaring gehad super lieve vrouw die mijn erg fijn geholpen heeft tijdens de re-intergratie traject.Erg behulpzaam en kijk naar alle mogelijkheden en wat echt passend is qua werkzaamheden die ik leuk vond en kwam met super leuke ideen qua werk wat ik zelf niet had gezocht en of over nagedacht zelfs.Al met al id-plein 2 re-intergraties coachen mogen hebben gehad beide waren professioneel in hun vaak gebied.Leo VisserLeo Visser ★★★★★ Fijne club mensen bij ID-plein. Zelf voornamelijk contact gehad met Pauline een heel fijn persoon om door begeleid te worden in mijn re-integratie traject. Professioneel en vooral een luisterend oor. Gevoel voor humor maar ook serieus in haar aanpak. Ik kan ID-plein iedereen aanbevelen die zoekt naar een goede re-integratie partij. Met gemak 5 sterren.Patrick RustPatrick Rust ★★★★☆ GoedLevi van WijngaardenLevi van Wijngaarden ★★★★★ Goede begeleiding en professionele organisatiePetra FaberPetra Faber ★★★★★ kijken samen met jouw wat de mogelijkheden zijn om mij te laten omscholen. Dit kunnen ze doormiddel van verschillende testen. Denken met je mee.sijtie jongsmasijtie jongsma ★★★★★ Ik heb de gesprekken met Diny als zeer prettig ervaren.Diny kan heel goed luisteren en laat je nadenken over oplossingen en adviseert daarin op een wijze die niet dwingend is. Diny laat je in je waarde en geeft je de mogelijkheid tot kritisch nadenken over jezelf en de situatie waarin je je bevindt. Het is fijn om te voelen dat je er niet alleen voor staat. Ook in de toekomst wil ik graag het contact behouden en worden voorzien van de nodige informatie. Bedankt voor de prettige samenwerking.Margret OverkampMargret Overkamp ★★★★★ Een prettig coachingstraject met verhelderende gesprekken.Coos heeft goed geluisterd naar mijn verhaal, op een positieve manier doorgevraagd, me laten kijken naar mijn gevoel en handelen énruimte en tijd te geven.Nu heb ik een juiste en heldere keuze kunnen maken.Nicole HurkmansNicole Hurkmans ★★★★☆ In het begin was er wat onduidelijkheid over hoe, wat en waarom. Dat lag ook aan de samenstelling en instelling van de groep. Onder begeleiding van Coos Bahlman kwam er meer structuur en posititviteit. De bijeenkomsten heb ik zinvol en gezellig ervaren. Met afwisseling in aanbod.Diny van den BoutDiny van den Bout ★★★★★ idPlein doet wat werkt! En doet dat met hart en oog voor de wensen en belangen van cliënten.Stef BreukelaarStef Breukelaar ★★★★☆ Ik heb de afgelopen maanden een 12-tal coachingsgesprekken gehad met Coos Bahlmann. Ik heb deze gesprekken als zeer prettig ervaren. Coos is iemand die goed kan luisteren en doorvraagt waar het nodig is. Hij heeft mij van goede adviezen voorzien en heeft mij t.a.v. LinkedIn een aantal handige tips aan de hand gedaan. Hiermee heb ik duidelijk meer hits op LinkedIn, waardoor mijn kans op een baan aanmerkelijk is gegroeid.Ik kan Coos van harte aanbevelen als er behoefte is aan coaching en loopbaanbegeleiding.Doortje Tilleman-GoossensDoortje Tilleman-Goossens ★★★★☆ Coos geeft met een frisse blik en op inspirerende wijze invulling aan het coachingstraject. De sessies bereidt hij terdege voor.Jan Willem van NugterenJan Willem van Nugteren ★★★★★ Door de rust en de nuchterheid van Diny was het heel prettig de sessies bij te wonen. Doordat zij niet met allerlei oplossingen kwam, kon (en moest) men door onderling over tal van vragen te praten, leren van elkaar en inzicht verkrijgen in eigen en andermans problemen.De groep stimuleert en inspireert en Diny kan door een enkele opmerking een vastgelopen gesprek plots weer op gang brengen.Al met al heb ik gemerkt dat met elkaar praten over dingen waarvan je denkt dat alleen jou dit overkomen is, je dit inzicht geeft in je eigen mogelijkheden en kansen.Anita KroesAnita Kroes ★★★★★ Onlangs een coachingstraject o.l.v. Coos Bahlmann gevolgd. De bijeenkomsten waren heel goed voorbereid, zeer inspirerend en nuttig. Coos heeft zijn uiterste best gedaan tegemoet te komen aan de vragen en behoeftes vanuit de groep en daar op zeer creatieve wijze invulling aan gegeven.Roelie Van VemdeRoelie Van Vemde ★★★★☆ De sessies die ik bij Coos heb gevolgd waren inspirerend en waardevol.Jannie WoltersJannie Wolters ★★★★★ De training heb ik als zeer aangenaam ervaren. De ontmoeting met de mensen, de vragen en antwoorden die zoal gesteld en gegeven zijn hebben mij tot nadenken gestemd. Een luisterend oor van Diny, de adviezen die ze geeft en de rust die ze in de training legt, zijn voor mij van grote waarde geweest. Bedankt Diny.Janet KristJanet Krist ★★★★★ Ik heb Diny van den Bout leren kennen als een vrouw die goed naar anderen kan luisteren en op een plezierige en realistische manier in het leven staat. Ik keek eigenlijk best tegen de bijeenkomsten op maar ze hebben mij veel gebracht. Vooral het gevoel begrepen te worden heeft mij goed te gedaan. Ook is het fijn te weten en te voelen dat je niet alleen staat, het kijken vanuit verschillende invalshoeken en het uitwisselen van ervaringen , het geheel heb ik als positief ervaren. Bedankt Diny .Marjolein KoelmaMarjolein Koelma ★★★★★ Sollicitatie inspiratie SessiesDe eerste sessie wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar na tien minuten was ik al gerust gesteld. In bevind me in een groep met allerlei mensen uit het onderwijs welke allen met dezelfde problematiek zitten. Dit wordt dan ook besproken en het is fijn te weten dat je niet alleen staat in deze problematiek.Diny luisterde naar onze problemen en hielp ons daarmee. Ik heb er heel veel aan gehad. De Sessies bij Diny heb ik dan ook als zeer prettig ervaren. Ze kon ons op een goede en rustige manier advies geven, ze denkt oplossingsgericht. Precies dat wat ik nodig heb en dat is zeer prettig.Één van de sterke prettige eigenschappen van Diny is:Ze oordeelt niet, maar luistert en helpt je verder daar waar nodig. Ze laat eerst de groep tot een oplossing komen en spring dan op het juiste moment bij wanneer we er niet uitkomen. Ze weet een fijne en vertrouwde sfeer neer te zetten, waarbij iedereen zich prettig voelt en zelfstandig verder kunnen.Alie SmookAlie Smook ★★★★☆ Robert OlislagersRobert Olislagers ★★★★★ Monique SchraMonique Schra ★★★★★ Ik ben altijd met veel plezier naar Diny toegegaan. Ze heeft me verder laten groeien op zowel persoonlijk gebied als op die van het zoeken naar werk en alles daar omheen. Wat ik sterk vind aan Diny haar aanpak is dat ze denkt in mogelijkheden, meebeweegt op mijn hulpvragen, niet oordelend is, van vele markten thuis is en een uitgebreid netwerk heeft. Daarnaast straalt Diny een natuurlijke rust uit, waar ik me persoonlijk erg prettig bij voelde.Bea den HartogBea den Hartog ★★★★★ De sollicitatie inspiratie trainingen zijn voor mij erg zinvol geweest. In de gesprekken met de andere deelnemers kwam ik tot de ontdekking dat er ook na je 60e nog kansen zijn.Het waren voor mij inspirerende middagen waar ik veel geleerd heb van anderen. Ik hoop dat ikzelf ook voor de anderen met mijn inbreng van betekenis ben geweest.Nynke MesshamNynke Messham ★★★★★ Sollicitatie Informatie Sessies.Ik heb de Sessies als heel positief ervaren.Nadat ik eerst wat sceptisch was om de Sessies te gaan volgen, ben ik al snel van mening veranderd.Het contact met de andere deelnemers heb ik als heel erg positief ervaren.Doordat we allemaal met dezelfde problematiek te maken hebben, kon er open een eerlijk worden gecommuniceerd. De herkenning en erkenning van wat er bij mij en de andere deelnemers, zowel in Steenwijk als in Leeuwarden, speelt, geeft een positieve draai aan het ‘moeten’ solliciteren.De contacten met de andere deelnemers, ervaringen delen van en met anderen, tips die werden gedeeld en het delen van informatie aan anderen maakt dat je met een blij gevoel thuis weer aan de slag gaat.De begeleiding door Diny heb ik als zeer prettig ervaren. Ze doet het goed tijdens de Sessies. Ze luistert naar datgene wat er bij de deelnemers leeft en probeert, op een heel subtiele manier, een draai aan de gesprekken te geven. Ze geeft veel ruimte aan de deelnemers en wat er bij de hen leeft.Ze luisterde goed naar de dingen die ingebracht werden. Ze kwam niet direct met oplossingen, maar liet de groep zelf aan het woord om oplossingen en ideeën naar voren te brengen.Ze heeft wel geprobeerd, bij verschillende instanties, antwoorden op vragen die in de groep leefden te verkrijgen. Dit gaf de deelnemers vertrouwen en enthousiasme.Het eigen netwerk is op een positieve manier uitgebreid. Ik heb veel leuke mensen ontmoet, met wie ik in de toekomst zeker contact wil houden.Wilma WerkmanWilma Werkman ★★★★☆ Anita PrinsAnita Prins ★★★★★ Diny is iemand die uitstekend luistert naar mensen. Om ze daarna zo goed mogelijk op weg te kunnen helpen. Dat is mijn ervaring met Diny van den Bout van ID Plein. Diny bedankt.Egbertha PrinsEgbertha Prins ★★★★★ Vino MaatVino Maat ★★★★★ Ben zeer te spreken over de inspanningen van mevrouw. Krachtig, invoelend en helpend. Top!etbtalen1etbtalen1 ★★★★★ Michiel BuitelaarMichiel Buitelaar ★★★★☆ Leuke plek midden tussen van alles: station, statige singel, shopping gebied en chinese-suri straat. Fijne energieke plek.Verkeerstechnisch een kleine ramp. Rommel, file, gevaar. Trams kruisen van alle kanten. PAS OP.C HoevenaarsC Hoevenaars ★★★★★ Laura ZaLaura Za ★★★★★ Bianca van Lingen-StolkBianca van Lingen-Stolk ★★★★★ Mijn begeleidster is top! ze is betrokken, denkt mee en vecht graag tegen niet logische regeltjes uwv.Eliane van BeukeringEliane van Beukering ★★★★★ js_loader

  id Plein is in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk
  met drie sterren

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?