Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

WerkFit - de eerste stap naar werk vanuit een UWV-uitkering

0
Locaties
0
Tevreden klanten sinds 2000
0
Netwerk van werkgevers
0
Baan gevonden

Effectieve begeleiding naar de volgende stap

Een kandidaat kan aan het werk, zodra diens belastbaarheid en inzetbaarheid daarvoor voldoende zijn. Gedurende het traject werkt de kandidaat aan vaardigheden, kennis en attitude. Onder begeleiding van een loopbaanprofessional onderzoekt de kandidaat in de praktijk diens mogelijkheden tot passend werk. Het opdoen van praktijkervaring biedt vele voordelen, de kandidaat:

 • krijgt zicht op diens vaardigheden, talenten en kwaliteiten, sterkt daarmee het zelfvertrouwen;
 • kan zich orienteren op andere werkzaamheden, beroepen, organisaties, branches, bedrijfsculturen;
 • kan zowel taakgerichte- als werknemersvaardigheden ontwikkelen, vergroot het netwerk;
 • ervaart dat werken mogelijk is, voelt zich nuttig en verbonden, wat de intrinsieke motivatie versterkt;
 • wordt zich bewust van zijn meerwaarde voor werkgevers en kan die ook aantonen;

Onze gespecialiseerde coaches

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit. Of je een aantal loopbaangesprekken wenst, of een werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd. Klik op hun profiel voor meer informatie.

Ben jij ervaren, werkzoekend en zoek je het werk dat het beste bij jou past? Dat kan. Ik help jou om die baan zelf te creëren. De afgelopen jaren heb ik honderden mensen geholpen, als loopbaancoach, in trainingen en met een zelf ontwikkeld programma. 70% van de deelnemers -tussen 39 en 62 jaar - was binnen een half jaar aan het werk. In 2017 heb ik alle informatie in mijn eerste boek "Creëer je volgende baan" vastgelegd.

In het bijzonder richt ik me op professionals met ervaring. Hoewel de arbeidsmarkt aantrekt hebben zij het nog steeds lastig. Ze zijn ervaren en kunnen nog vele jaren werken voordat ze met pensioen gaan. Mijn ervaring is dat bij iedereen betaald werk te vinden is dat bij hem of haar past. Wil jij nieuwe mogelijkheden vinden waardoor je weer met plezier aan het werk komt? Neem direct contact met me op.

Lees meer

Ik richt mij op loopbaancoaching in de breedste zin van het woord: Of je nu wilt doorgroeien in je huidige functie of snel een nieuwe baan wilt, met passie en plezier help ik jou daarbij. Waar nodig neem ik je even bij de hand zodat je vervolgens vol zelfvertrouwen de regie kan terugnemen. Vanuit verschillende invalshoeken ga je kijken naar onder andere je kwaliteiten, drijfveren en competenties maar staan we ook stil bij je valkuilen en belemmerende overtuigingen. We werken resultaatgericht en in een veilige omgeving kun je experimenteren en oefenen met nieuw verworven inzichten. Mijn stijl omschrijft zich als doelgericht, indien nodig confronterend en altijd met humor: Lachen als medicijn. Humor werkt bevrijdend en geeft ruimte in het hoofd waardoor nieuwe perspectieven ontstaan. In een traject wisselen beschouwend en praktisch elkaar af: Het ene gesprek staan we bijvoorbeeld stil bij wat jou tegenhoudt en hoe hier mee om te gaan om het gesprek daarna hands-on bezig te gaan met alle facetten van het sollicitatieproces.

Lees meer

Out of the box, duidelijk en doelgericht.

Lees meer

Een leven lang leren en ontwikkelen is mijn motto en persoonlijke groei mijn passie. Ik word blij van mensen helpen bij het zetten van een stap in hun professionele leven, ongeacht hoe groot of hoe klein die stap is. Iedere stap is er één. 

Mensen typeren mij als praktisch en pragmatisch. Ik houd ervan om complexe zaken te ontrafelen in behapbare stukken om vervolgens met de coachee passende stappen te bedenken om in beweging te komen. Mijn analytisch vermogen, ontwikkeld door meer dan 20 jaar werken in de wetenschap, komt hierbij goed van pas.

De overtuiging ‘te oud om te leren’ gaat er niet in bij mij. Ik ben op mijn 45e opnieuw naar school gegaan om Toegepaste psychologie te studeren. Op mijn vijftigste ontving ik mijn bachelor om vervolgens te besluiten mij op loopbaanbegeleiding te richten.

Inmiddels heb ik een aantal jaren ervaring met loopbaanbegeleiding en outplacement. Ik help graag bij het zetten van een volgende stap in de huidige baan, naar een nieuwe baan en/of terug naar de arbeidsmarkt.

Ik ben Noloc gecertificeerd loopbaanprofessional. Ik vind het leuk om kennis te maken. Neem vrijblijvend contact met me op.

Lees meer

Opbouw van WerkFit traject bij id Plein

We leren de kandidaat zich op basis van de verkregen inzichten actief op de arbeidsmarkt te promoten.

 • Op deze manier werken we aan een snelle en efficiënte terugkeer op de arbeidsmarkt en een succesvol vervolg van iemands loopbaan. Naast alle standaardonderdelen van het traject omvat ons WerkFit-traject ook:
  Op basis van de uitgebreide intake, waarin alle leefgebieden worden meegenomen, starten we met een plan van aanpak met heldere en realistische doelen.
 • We bemiddelen zo snel mogelijk naar een werkervaringsplaats, stage, vrijwilligerswerk of opstapbaan.
 • Als de klik met de coach ontbreekt is er de mogelijkheid om te switchen naar een andere coach.
  Groepsactiviteiten kunnen onderdeel zijn. Doel: intrinsieke motivatie helder krijgen, leren samenwerken, dagritme opdoen of werken aan belemmeringen.
 • Om plaatsing te realiseren, gaan we zowel met het eigen netwerk van de kandidaat aan de slag als met ons uitgebreide netwerk in de regio.
 • We kunnen coaching on-the-job bieden.

Assertiviteit in de coachingspraktijk

Assertiviteit is een belangrijk en veel voorkomend thema in re-integratie. Wat maakt dat dit een belangrijk thema is en hoe krijg je niet-assertieve clienten assertief? In deze blog vertel ik mijn persoonlijke ervaringen als coach

Lees meer

PTSS en re-integratie

In de praktijk zien wij in re-integratietrajecten regelmatig cliënten met de diagnose PTSS. De verzekeringsarts heeft vastgesteld dat er benutbare mogelijkheden zijn en heeft belemmeringen in kaart gebracht, de arbeidsdeskundige heeft suggesties gedaan voor geschikte

Lees meer

Rico Verhoeven knokt voor werk

Al jaren delen zijn fans hun verhalen met hem. De afgelopen maanden zijn dat vooral veel verdrietige verhalen van mensen die door corona hun baan of bedrijf zijn kwijtgeraakt.

Lees meer

Outplacement: juist nu onmisbaar

Outplacement is geen overbodige luxe. Nu bedrijven, als gevolg van corona, massaal personeel moeten ontslaan, is de begeleiding van medewerkers naar een nieuwe baan echter een uitgelezen kans. Voor werkgever én werknemer.

Lees meer