Rico Verhoeven knokt voor werk

Rico Verhoeven heeft zich het lot aangetrokken van al die mensen die nu op zoek zijn naar werk. Om hen daarbij praktische ondersteuning te bieden, heeft hij Heel Nederland Werkt ontwikkeld, een online platform met het doel om alle werkzoekenden in Nederland aan hun droombaan te helpen. 


Rico Verhoeven heeft het voor elkaar gebokst. Werkgevers kunnen gratis hun vacatures op de website plaatsen. Hoewel de website nog maar net is gelanceerd, staan er al 250.000 vacatures op. Of je nu werk zoekt als begeleider in de zorg, data analist, telefonisch verkoper of werkbegeleider, je vindt er vacatures voor uiteenlopende functies in alle branches. 


Met dezelfde gedrevenheid waarmee hij topsport bedrijft, verdiepte Verhoeven zich in de werking van de arbeidsmarkt. Hij leerde dat de vraag vanuit werkgevers lang niet altijd matcht met het aanbod van werkzoekenden. Om deze verschillen te overbruggen biedt het platform naast vacatures ook een Online Academy waar werkzoekenden korte cursussen kunnen volgen als zakelijk Engels, basiskennis boekhouden, marketing en personal branding. Met een gratis een persoonlijkheidstest kunnen zij ontdekken welk werk het beste bij hen past. 


Om het online bereik van Heel Nederland Werkt te vergroten heeft de movement steun van een scala aan Jobfluencers. Onder andere Humberto Tan, Igone de Jongh, Jandino Asporaat en Achmed Akkabi vechten met hem mee om zoveel mogelijk mensen aan werk te helpen. Ook wij dragen graag ons steentje bij, door onze vacatures te plaatsen, door de instrumenten in te zetten voor onze kandidaten en door de informatie over dit mooie initiatief te delen: https://heelnederlandwerkt.nl