Kiezen voor een succesvol 2e spoor re-integratietraject

0
Locaties
0
Tevreden klanten sinds 2000
0
Netwerk van werkgevers
0
Baan gevonden

Effectieve begeleiding naar de volgende stap

Re-integratie kan plaatsvinden in verschillende vormen. Hebt u een werknemer die lange tijd heeft verzuimd vanwege ziekte of een ongeval, dan bent u wettelijk verplicht tot het opstarten van een 2e spoor re-integratietraject.

Outplacement

Outplacement uit handen geven? Vaak is het maar afwachten wat het resultaat is. Met onze intensieve, dynamische en innovatieve…

Re-integratie 2e spoor

Spoor 2 biedt geen ruimte voor amateurisme! Re-integratie spoor 2 is een specialisme. Een traject dient nauwgezet aan alle..

Re-integratie 3e spoor

Investeer in het verhogen van de belastbaarheid van ex-werknemers in de WGA! id Plein biedt ex-werknemers met benutbare…

Arbeidsdeskundig onderzoek

Snelle en deskundige afhandeling! Niet alleen voor de gezondheid van uw werknemer, maar vooral ook om de voortgang van de…

Duurzame inzetbaarheid - Loopbaan APK

Onderdeel van een efficiënt duurzaam inzetbaarheidsbeleid is de Loopbaan APK. Een periodiek moment om de ontwikkeling en…

Loopbaan coaching

Zit je carrière op slot en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het is heel goed mogelijk dat je jezelf na…

Modulaire re-integratiediensten

Door je ziekte of beperking zie je nog niet hoe je ooit weer aan het werk zou kunnen. Je vraagt je af of er nog werkgevers op…

Werkfit

Je bent een tijd(je) uitgevallen en wilt graag weer aan het werk. Maar je kunt niet meer wat je voorheen kon. Je weet…

Naar werk

Je bent aangemeld door het UWV voor een Naar werk traject. Je wilt graag aan de slag bij een nieuwe werkgever maar hebt hulp…

Onze gespecialiseerde coaches

Door het hele land staan onze loopbaan- en re-integratieprofessionals voor je klaar. Of je nu een outplacementtraject zoekt, of in een poortwachtertraject spoor 2 zit. Of je een aantal loopbaangesprekken wenst, of een werkfit traject via het UWV. Onderstaande coaches zijn gespecialiseerd. Klik op hun profiel voor meer informatie.

Ik ben een open, eerlijke en ambitieuze vrouw die altijd het beste uit zichzelf en haar omgeving wil halen. Iemand die graag met mensen bezig is. Ik ben mens- en resultaatgericht. Samenwerking en sfeer spelen een belangrijke rol en daarbij wil ik plezier hebben in hetgeen wat ik doe. Ik ben integer en betrokken. Heb een goed inlevingsvermogen en werk graag samen. Ik ben flexibel met dien verstande dat een afspraak een afspraak is en dat deze ook wordt nagekomen.

Ik wil graag mensen in hun kracht zetten. Dat kan middels loopbaanadvies en het ondersteunen en begeleiden tijdens een outplacement- en re-integratietraject. Ik krijg er energie van als mensen hun eigen kracht (opnieuw) ontdekken en gaan ontwikkelen en groeien. En de toekomst (weer) positief gaan inzien. 

Ieder mens vraagt om een andere benadering. Soms direct, soms subtiel, soms (eigen)wijs. Het is de toon van de boodschap die de muziek maakt waardoor iemand ervoor open staat om kritisch te zijn naar zichzelf om zich te kunnen ontwikkelen. Ik word er blij van als ik daar, op mijn eigen manier, een bijdrage aan kan leveren. We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je wilt en kunt, naar eventuele belemmeringen en hoe jij je uiteindelijke doel gaat bereiken. In dit proces kan ik jou diverse handvatten aanreiken, zodat jij de regie weer over je eigen leven neemt. Als coach bied ik je hierin begeleiding, zodat je de juiste carrièrestap kunt zetten. 

 

Lees meer

Een pragmatische en doelgerichte gesprekspartner met werk-, levenservaring en een goed netwerk. Wat ik belangrijk vind, is de persoon die tegenover mij zit. Iedereen mag zijn verhaal doen en in stappen ga ik samen met jou, kijken waar jouw mogelijkheden liggen. Iedereen beschikt over talenten, dan wel kwaliteiten, die op meerdere gebieden inzetbaar zijn. Dat wil ik middels maatwerk, graag aan jou laten zien.

Lees meer

Ik ben empathisch, praktisch en resultaatgericht ingesteld. Ik kijk graag samen met jou naar wat wel kan en luister goed naar wat je niet meer wil en/of kan. Om de juiste keuzes te maken onderzoeken we samen wat jouw doel is. Vaak weet je dit zelf al, maar is het nog niet concreet geworden. Met kleine stappen ga jij de richting uit die je op wilt gaan. Als je dan na een tijdje terug kijkt naar al deze genomen stapjes, kun je met trots terugkijken naar wat jij hebt bereikt. Jou begeleiden in jouw persoonlijke groei is waar ik blij van word. Bij mij kun je terecht als je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden in je loopbaan. Dit zal soms noodgedwongen zijn, zoals bij ziekte, ontslag of een re-organisatie. Maar soms ook omdat je zelf wat anders wilt en niet precies weet hoe. Voor mij is ieder traject persoonlijk en anders. Ik zal altijd rekening houden met jouw persoonlijke wensen, kwaliteiten, talenten en vaardigheden. Het vinden van plezier in je werk, en het gevoel hebben dat je iets doet wat je leuk en belangrijk vind. Veel ervaring heb ik met mensen die na psychische problematiek en burn-out, en verlies weer aan het werk gaan. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en doorloop nu de 4 jarige opleiding tot psychodynamisch therapeut. Ik kan putten uit ruim 15 jaar ervaring in verschillende functies in het bedrijfsleven en netwerk in Den Haag en omstreken.

Lees meer

Een coach die realistisch is met een pragmatische aanpak, dat is wat mij typeert als loopbaancoach.

Ik onderzoek samen met jou welke mogelijkheden er zijn en kijk vooral naar de positieve dingen die de toekomst te bieden heeft. Ik voel goed aan welke interventiestijlen nodig is bij de situatie. Aan het einde blik ik terug om de zichtbare resultaten te benadrukken.

Mijn uitgangspunt is dat je een traject niet alleen doet, maar dat we samen een reis maken op zoek naar een werkplek waar jij blij van wordt. 

Ik heb ruime ervaring in arbeidsbemiddeling, recruitment/ziekteverzuimpreventie /casemanagement en persoonlijke ontwikkeling. Ook heb ik een erkend coach opleiding afgerond.

Lees meer

Wat houdt 2e spoor re-integratie in?

Bij langdurig verzuim van een werknemer dient re-integratie 2e spoor plaats te vinden bij het ingaan van het 1e ziektejaar. De werkgever maakt gebruik van dit traject om een geschikte functie te vinden voor de desbetreffende medewerker. Gedurende het hele 2e spoor re-integratietraject is het belangrijk om de werknemer intensief te ondersteunen. Lukt het niet om de werknemer binnen twee jaar na de eerste ziektedag te plaatsen, dan moet u als werkgever immers kunnen aantonen dat u zich gedurende dit proces maximaal hebt ingezet. Het is erg belangrijk om bij 2e spoor re-integratie de Wet verbetering poortwachter (Wvp) zo nauwkeurig mogelijk te volgen.

Vertrouw op een re-integratie 2e spoor specialist

In veel gevallen wil de werknemer het liefst bij u in dienst blijven. Dat u daar niet altijd garantie voor kunt bieden, begrijpen we volkomen. Indien die werknemer volgens de bedrijfsarts nog inzetbare mogelijkheden heeft, dan is de opstart en het uitvoeren van een 2e spoor re-integratietraject verplicht. Heeft u wat hulp nodig om alles in goede banen te leiden, schakel ons gerust in. Niet voor niets staan we bekend als dé re-integratie 2e spoor expert! Samen kijken we naar mogelijkheden om de werknemer succesvol in te zetten bij een andere organisatie.

2e spoor re-integratietraject succesvol uitvoeren

Natuurlijk is het ideaal als de werknemer een fijne baan vindt die volledig aansluit op zijn ambities en mogelijkheden. En in veel gevallen vindt een succesvolle 2e spoor re-integratie plaats. Toch gebeurt het wel eens dat er niet zo gauw een passende betrekking is voor de desbetreffende medewerker. In dat geval bieden we graag een helpende hand. Wilt u een spoedige oplossing naar tevredenheid van alle partijen, dan schakelt u gewoon de re-integratiespecialisten van id Plein in. Als specialist in het 2e spoor re-integratietraject verzekert id Plein u én uw medewerker van een oplossing waar iedereen blij mee is!