Frans

Hagens


Toon alleen E-coaches

Frans Hagens – Specialist re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar werk), specialist spoor 2. Jobcoach. Specialist ADHD

Wat kun je van mij verwachten?

Ik ben Frans, jouw loopbaancoach, en ik ben hier om te luisteren naar jouw unieke verhaal. Elk mens is verschillend en heeft een eigen manier van omgaan met situaties. Daarom geloof ik niet in een one-size-fits-all aanpak als het gaat om het vinden van werk of het terug in balans komen. Samen gaan we ontdekken wat voor jou het beste werkt. Ik kan je ondersteunen in een ‘Modulair’, ‘Werkfit’ of ‘Naar Werk’-traject voor het UWV. Daarnaast kun je bij me terecht voor jobcoaching, spoor 2 begeleiding, outplacement en loopbaancoaching. 

Dus of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, je beter wilt presteren in je huidige werk, of als je hulp nodig hebt bij het balanceren van persoonlijke kwesties met je werk, ik ben er voor je. Als specialist op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting (PSA), concentreer ik me op eventuele problemen in je werkomgeving die invloed kunnen hebben op je welzijn. Ik benader deze uitdagingen altijd met een gemeenschappelijk doel voor ogen – hoe kun je duurzaam aan het werk blijven of komen. Mijn aanpak is erop gericht om te doen wat nodig is, handelend vanuit mijn kernwaarden: mensgerichtheid, betrouwbaarheid, duurzame inzetbaarheid en meervoudige partijdigheid.

Weet je, ik geloof dat het terugvinden van je persoonlijke balans, samen met een aanpak die gericht is op de arbeidsmarkt, de sleutel is tot een duurzame hervatting van het werk. Laten we samen aan de slag gaan!

Specialisatie

Specialismes:

  • Autisme
  • AD(H)D
  • hikikomori
  • Wajong

 

Met meer dan 30 jaar ervaring in de Agro-Food sector, heb ik brede kennis over organisatieontwikkeling, leren en opleiden, verzuim, werkstress en re-integratie. Ik ben gespecialiseerd in het aanpakken van psychosociale problematiek, die vaak ervaren wordt door mensen met ADHD, autisme en hikikomori (een term uit Japan die wordt gebruikt om personen te beschrijven die zich volledig terugtrekken uit de maatschappij, vaak binnen hun eigen kamer of huis). 
Daarbij werk ik met jongvolwassenen, Wajongers, 40-plussers en 50-plussers.

Naast de Agro-Food sector, heb ik ook een ruime ervaring opgebouwd in andere branches zoals Magazijn & Logistiek, Staf HR en Management, en Onderwijs.

Bij id Plein Limburg werken we samen met een team van collega’s die over een groot aantal specialismen beschikken, waarmee we voor elk re-integratievraagstuk een antwoord kunnen bieden. Zelf werk ik vanuit Venlo,Roermond, Eindhoven, Helmond en Nijmegen. Mijn collega’s zitten in Maastricht, Heerlen en Sittard. Aan werkenden en werkgevers bieden we outplacement, re-integratie spoor 2 en 3 en loopbaancoaching om het meest te halen uit individuele loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

Uitkeringsgerechtigden van gemeenten of UWV kunnen bij ons terecht voor participatie, werkfit of naar-werk trajecten. Als partner van het UWV bieden we ook jobcoaching en modulaire trajecten aan. Met de inzet van specialisten en de best beschikbare kennis streven we samen naar het beste resultaat voor jou.

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Brabant en Limburg. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.