Online Workshop: Ontdek de Kracht van ChatGPT voor Werkzoekenden

Ben je werkzoekend en nieuwsgierig hoe moderne technologie je kan helpen in je zoektocht naar een baan? Dan is deze workshop iets voor jou! Maarten Freriks neemt je mee in de fascinerende wereld van ChatGPT en andere vergelijkbare tools. Leer hoe je deze technologie kunt inzetten om je CV te verbeteren, effectieve motivatiebrieven te schrijven, en zelfs om je voor te bereiden op sollicitatiegesprekken.

 

"Na mijn 10de sollicitatiebrief was mijn inspiratie wel een beetje op."

Met behulp van ChatGPT vond ik niet alleen unieke vacatures, maar ik kon mijn brieven ook met een paar klikken aanpassen aan het gevraagde functieprofiel en de bedrijfscultuur.

Deelnemer aan de workshop ChatGPT voor werkzoekenden

Wat biedt ChatGPT?

Tekststructurering: Schrijf en herschrijf je sollicitatiebrief, aangepast aan de vacature en bedrijfscultuur.

Vertaling: beter dan Google Translate zet ChatGPT je brief, CV of LinkedInprofiel om in een willekeurig andere taal. 

Brainstormen: Als je je horizon wilt verbreden en zoekt naar functies op basis van je kwaliteiten en ambities.

Gesprekken oefenen: ChatGPT bedenkt een oneindig aantal vragen voor je op basis van de vacaturetekst en je CV. En je kunt live het gesprek oefenen..

Kosten en aanmelding

 

Deelname aan deze online workshop kost slechts € 25,- inclusief BTW. En er is meer: voor elke deelnemer die zich via jou aanmeldt, ontvang je € 5,- retour!

 

Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een betaallink. Je aanmelding is pas definitief na ontvangst van je betaling. Vervolgens ontvang je een btw-factuur en de deelnamelink voor de online sessie.

Je kunt je aanmelden via dit formulier.

De workshops worden verzorgd door Maarten Freriks. Maarten is ruim 25 jaar werkzaam in de re-integratie en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. 

Vanaf het moment dat ChatGPT beschikbaar kwam, heeft hij zich er enthousiast op gestort, en zo de mogelijkheden en beperkingen in de praktijk ontdekt.

 Vragen kun je stellen via onderstaand contactformulier of via zijn LinkedInpagina.

Kennismaking aanvragen

  pexels-photo-4098228

  Gerelateerde diensten

  Modulaire re-integratiediensten

  Door je ziekte of beperking zie je nog niet hoe je ooit weer aan het werk zou kunnen. Je vraagt je af of er nog werkgevers op…

  Naar werk

  Je bent aangemeld door het UWV voor een Naar werk traject. Je wilt graag aan de slag bij een nieuwe werkgever maar hebt hulp…

  Direct kennismaken?

  Plan een kennismaking in

  Heb je meer informatie nodig?