Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Henk

Nijhuis


Toon alleen E-coaches

Henk Nijhuis – Specialist outplacement, re-integratie UWV, re-integratie Spoor 2, Duurzame inzetbaarheid en Loopbaanontwikkeling

Wat kun je van mij verwachten?

Werk dat bij je past, verbetert de kwaliteit van je leven. En omgekeerd, want als je goed ‘in je vel steekt’ verbetert dat de kwaliteit van je werk en jouw plezier daarin. Daar werken we aan. 

Een mooi idee over wat je gaat doen is pas goed, als het ook realiseerbaar is en ook dat stellen we vast. Met het resultaat zoeken we een werkomgeving waar je goed tot je recht komt. Met de kennis over hoe de arbeidsmarkt op dit moment jouw toekomstige functie werft, kom je sneller in gesprek bij je nieuwe werkgever. 

Met je nieuwe sollicitatie gesprekstechniek scoor je de aanstelling die wel bij je past. Aan de slag als zelfstandige? Het blijft voor mij heel boeiend werk, een bedrijf(je) te zien ontstaan. Samen werken we gestructureerd en pragmatisch aan het realiseren van de doelen van je ondernemingsplan. Ik werk al meer dan twintig jaar als ondernemer, arbeidsbemiddelaar en manager. Daarvoor heb ik, na een rechtenstudie en een productie logistieke opleiding, gewerkt in verschillende commerciële, adviserende en leidinggevende functies in de automatisering. 

Mijn stijl van werken is integer, persoonlijk en deskundig.

Specialisatie

Specifieke branche ervaring in: ondernemen, ICT, productie, MKB, logistiek, consultancy. Veel ervaring met en kennis van: NAH, uitstelgedrag en burn-out.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Utrecht. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.