Jacqueline

Jonker


Toon alleen E-coaches

Jacqueline Jonker – Specialist re-integratie spoor 2, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk)

Wat kun je van mij verwachten?

Na vijftien jaar ervaring te hebben opgedaan als begeleider/trainer/loopbaancoach voor diverse doelgroepen ben ik sinds 2020 werkzaam als consulent re-integratie spoor 2 en 3. Hierdoor ben ik bekend geraakt met alle aspecten rondom de re-integratie van medewerkers tijdens hun arbeidsongeschiktheid. Nu ben ik zestig en gretiger dan ooit om mijn resterende werkzame jaren in de volle breedte in te zetten. 

Mijn werk- en levenservaring is mooi meegenomen, maar in dit werk gaat het vooral om wat ik voor een ander kan betekenen. Ik ondersteun, ik faciliteer, ik zet mijn kennis en netwerk in en ik bied vooral een luisterend oor tijdens de samenwerking. De samenleving is complex met alle regels en wetgeving en de arbeidsmarkt is grillig, maar mijn geduld en betrokkenheid is groot en met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen is veel mogelijk. Wat mij betreft, is in elke situatie maatwerk de sleutel tot succes.

Specialisatie

– Loopbaancoaching 

– Outplacement 

– Re-integratie spoor 2 en 3

– Trainingen sollicitatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit en bevordering van de Nederlandse taal

Samen met alle re-integratiecoaches beschikken we over veel specialismen in Rotterdam en Gouda. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie spoor 2, re-integratie 3e spoor, re-integratie UWV (modulair, Werkfit maken en Naar Werk), jobcoaching, duurzame inzetbaarheid en loopbaancoaching en ontwikkeling.