Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Jenny

Peters


Toon alleen E-coaches

Jenny Peters – Specialist outplacement, re-integratie UWV, re-integratie Spoor 2

Wat kun je van mij verwachten?

Een leven lang leren en ontwikkelen is mijn motto en persoonlijke groei mijn passie. Ik word blij van mensen helpen bij het zetten van een stap in hun professionele leven, ongeacht hoe groot of hoe klein die stap is. Iedere stap is er één. 

Mensen typeren mij als praktisch en pragmatisch. Ik houd ervan om complexe zaken te ontrafelen in behapbare stukken om vervolgens met de coachee passende stappen te bedenken om in beweging te komen. Mijn analytisch vermogen, ontwikkeld door meer dan 20 jaar werken in de wetenschap, komt hierbij goed van pas.

De overtuiging ‘te oud om te leren’ gaat er niet in bij mij. Ik ben op mijn 45e opnieuw naar school gegaan om Toegepaste psychologie te studeren. Op mijn vijftigste ontving ik mijn bachelor om vervolgens te besluiten mij op loopbaanbegeleiding te richten.

Inmiddels heb ik een aantal jaren ervaring met loopbaanbegeleiding en outplacement. Ik help graag bij het zetten van een volgende stap in de huidige baan, naar een nieuwe baan en/of terug naar de arbeidsmarkt.

Ik ben Noloc gecertificeerd loopbaanprofessional. Ik vind het leuk om kennis te maken. Neem vrijblijvend contact met me op.

Specialisatie

Re-integratie 2e spoor, UWV trajecten, loopbaanbegeleiding en outplacement.

Samen met alle netwerkpartners beschikken we over veel specialismen in Overijssel en Gelderland. We zetten onder andere de volgende diensten in: outplacement, re-integratie 2e en 3e spoor, re-integratie UWV, duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling.